Utslippsfri oppvarming på byggeplassen

leie varmepumpe til byggvarme

Utslippsfri oppvarming på byggeplassen

Flere kommuner og offentlige institusjoner har allerede innført krav om utslippsfri oppvarming på byggeplasser. Oslo, for eksempel, har satt mål om utslippsfri oppvarming innen 2025, og byen arbeider mot en 95 % reduksjon i CO2-utslipp innen 2030. Men hvilke løsninger kan man benytte seg av for å nå disse ambisiøse målene?

Historisk sett har fossile energikilder, spesielt diesel og propan, vært de dominerende energikildene for oppvarming på byggeplasser. For å imøtekomme kravene om fossilfri oppvarming må man vende seg mot alternativer som varmepumper, vannbåren varme, elektrokjeler og hydrogen – alle mobile og effektive oppvarmingskilder.

utleie av mobil fossilfri byggvarme
Utleie av mobil fossilfri byggvarme

Norge er fremtredende i verden på innføring av miljøkrav, og byggeplasser er intet unntak. Utslippsfri oppvarming på byggeplassen er den rette veien å gå fremtidige generasjoner. Skal vi nå målene må vi gå fra fossilfritt etter hvert helt utslippsfritt – slik at vi når klimamålene våre innen 2030 og 2050.

Nytenkende løsninger må på banen, og det er mye å sette seg inn i. Heldigvis er Energy Rent her for å hjelpe deg – se vårt store utvalg av utslippsfri oppvarming

Mobil utslippsfri oppvarming på byggplassen

En løsning med mobile varmekilder sikrer at man kommer raskt i gang med oppvarming, og at man møter kravet til høyere effekt under byggingen. Å benytte seg av disse miljøvennlige løsningene sikrer at leverandører av teknisk permanente anlegg kan holde sin garanti ved ferdigstillelse, og kan fullføre dette på egnet stadium i byggeprosessen.

leie elektrokjele
Leie elektrokjele

Leie Elektrokjel for Utslippsfri Oppvarming

Utslippsfri oppvarming – vår spisskompetanse

Energy Rent er eksperter på varmepumper. Vi leverer kjøling til alt fra isbaner og lagerfasiliteter til grønnsakshandlere og kontorer. Ukentlig arbeider vi på prosjekter der kundene har spesifikke krav til effekt, temperatur og design. Varmepumper installeres raskt og enkelt og tilbyr svært fleksible løsninger. Spesielt anbefales varmepumper som energiløsning når bygget er ferdig og i drift.

 

Transport av kjølemaskin
Transport av varmepumpe

Vi har også god kompetanse på andre alternativer, som for eksempel vannbåren oppvarming. I 2018 leverte vi vannbåren varme til Greverud Torget. I over 1 år sto en enhet med 600 kw plassert i ytterkanten av byggeplassen. Gjennom gulvvarme, midlertidige konvektorer, vifter, og midlertidige rør, sørget vi for tørking og bygging av etasjer på rekordtid!

Den beste løsningen for ditt prosjekt

Energy Rent er allerede en ledende aktør i Norge innen mobile løsninger for oppvarming og kjøling på byggeplassen. Produktene i vår portefølje består av løsninger som allerede er – eller kan tilpasses – en grønn fremtid. Vi arbeider hardt for å tilpasse oss de innovative løsningene som markedet og miljøet krever.

Vi har nødvendig kunnskap til å hjelpe deg med å velge det som passer best for ditt prosjekt, og kompetansen til å levere utstyret raskt og effektivt. Ta kontakt for å diskutere ditt behov når det gjelder oppvarming på byggeplassen!

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Varmemaskin på forespørsel fra kunde

Varmemaskin på forespørsel fra kunde

En kunde hadde en nylig svikt i deres eget varmesystem og hadde et hastebehov for en erstatningsvarmemaskin.

Utfordringen bestod i å finne og implementere en løsning som raskt kunne erstatte det defekte systemet.

Les mer »

Kjøling til Stavanger konserthus

Prosjekt Kjøling av kjølesentralen til Stavanger Konserthus. Utstyr 3 MW tørrkjølerkapasitet Kort beskrivelse Vi ble tilkalt for å fjerne kompressorvarmen fra kjølesentralen til Stavanger Konserthus.

Les mer »

Midlertidig kjøling datasenter

Type Prosjekt Midlertidig kjøling datasenter som var «live» Utstyr Luftkjølt isvannsmaskin 100kW Kort Beskrivelse Energy Rent fikk i oppgave å levere komplett midlertidig kjøling til

Les mer »

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.