Utslippsfri oppvarming på byggeplassen

leie varmepumpe til byggvarme

Utslippsfri oppvarming på byggeplassen

Allerede har en rekke kommuner og offentlige instanser satt krav om utslippsfri oppvarming på byggeplassen. Oslo har satt et krav til utslippsfri oppvarming innen 2025, og innen 2030 skal byen nå en 95 % CO2-reduksjon. Men hvilke løsninger kan man bruke for å oppnå disse målene?

Frem til i dag har det hovedsakelig vært brukt fossile energikilder til oppvarming på byggeplasser, og spesielt diesel og propan. For å møte kravene til fossilfri oppvarming må man gå over til alternativer som varmepumper, vannbåren varme, elektrokjel og hydrogen – mobile og effektive varmekilder.

utleie av mobil fossilfri byggvarme
Utleie av mobil fossilfri byggvarme

Norge er fremtredende i verden på innføring av miljøkrav, og byggeplasser er intet unntak. Utslippsfri oppvarming på byggeplassen er den rette veien å gå fremtidige generasjoner. Skal vi nå målene må vi gå fra fossilfritt etter hvert helt utslippsfritt – slik at vi når klimamålene våre innen 2030 og 2050.

Nytenkende løsninger må på banen, og det er mye å sette seg inn i. Heldigvis er Energy Rent her for å hjelpe deg – se vårt store utvalg av utslippsfri oppvarming

Mobil utslippsfri oppvarming på byggplassen

En løsning med mobile varmekilder sikrer at man kommer raskt i gang med oppvarming, og at man møter kravet til høyere effekt under byggingen. Å benytte seg av disse miljøvennlige løsningene sikrer at leverandører av teknisk permanente anlegg kan holde sin garanti ved ferdigstillelse, og kan fullføre dette på egnet stadium i byggeprosessen.

leie elektrokjele
Leie elektrokjele

Utslippsfri oppvarming – vår spisskompetanse

Energy Rent er best på varmepumper. Vi kjøler alt fra isbaner og lager til grønnsaker og kontorer. Ukentlig arbeider vi med prosjekter der kunden har spesifikke ønsker på effekt, temperatur, og design. Varmepumper monteres raskt og enkelt, og tilbyr svært fleksible løsninger. Det anbefales spesielt å benytte om bygget skal bruke varmepumper som energiløsning når det er ferdig og i drift.

Transport av kjølemaskin
Transport av varmepumpe

Vi har også god kompetanse på andre alternativer, som for eksempel vannbåren oppvarming. I 2018 leverte vi vannbåren varme til Greverud Torget. I over 1 år sto en enhet med 600 kw plassert i ytterkanten av byggeplassen. Gjennom gulvvarme, midlertidige konvektorer, vifter, og midlertidige rør, sørget vi for tørking og bygging av etasjer på rekordtid!

Den beste løsningen for deg

Energy Rent er allerede et av Norges ledende selskaper på mobile løsninger for oppvarming og kjøling på byggeplassen. Produktene i vår portefølje består av løsninger som allerede er – eller kan bli, tilpasset en grønn fremtid. Vi jobber hardt for å raskt tilpasse oss de innovative løsningene som kreves av markedet og miljøet.

Vi har den kunnskapen som kreves for å velge ut det som passer dere best, og kompetansen til å levere utstyret på en rask og effektiv måte. Ta kontakt for å snakke om din byggeplass!

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.