Utleie av mobile dampanlegg

leie dampkjele, mobile steam, mobile steamboiler

i haVEnergy Rent er spesialister på utleie av mobile dampanlegg for umiddelbar leveranse. Dampanlegg er ofte kritiske for å drive alt fra meierier, raffinerier til sykehus. Da er det viktig å opprettholde driften 24/7. Vi i Energy Rent er eksperter på utleie til industrien, og leverer raske og effektive løsninger til hvilke som helst problem. Våre kjeler av ypperste kvalitet for enkel og sikkert drift.

Uansett om du trenger damp til å teste avfuktere, til rengjøring, eller om ditt anlegg er ute av drift. Vi stiller vi med tilpassede mobile dampanlegg!

Å bruke damp som energikilde er ikke noe nytt. Man har kjent til teknikken å bruke kokende vann for å produserebevegelse siden oldtiden. Det første patentet på en dampmaskin ble registrert i 1606, men de virkelig effektive konseptene har ikke vist seg før de siste 20 årene.

Vi i Energy Rent leier ut dampkjeler, som er lukkede trykkbeholdere der væske varmes opp og skaper damp. Dampkjelen bruker en brenner for oppvarming, og slipper ut dampen til bruk i de prosessene kundene våre trenger. Ved hjelp av matevannspumper og lagringstank får kjelen kontinuerlig påfyll av væske. På den måten kan den produsere så mye damp som behøves i et gitt prosjekt.

Damp klar for umiddelbar bruk

Energy Rent har lang erfaring med damp, og vi har blant annet leid ut komplette mobile dampanlegg for å teste industrielle avfuktere. Våre dampkjelere er klare for umiddelbar og selvstendig bruk. I tillegg kan vi inkludere eksterne tanksystem og vannbehandlingsanlegg. Vi har også arbeidet med større anlegg. I 2017 leverte vi og kjørte i gang et dampanlegg til et større raffineri som produserer 7 tonn damp i timen. Størrelse og effekt begrenses kun av dine behov, vi hjelper deg å tilpasse løsningen til det du trenger!

 

Utleie av mobilt dampanlegg

Leie av mobilt dampanlegg har flere fordeler sammenlignet med å kjøpe et permanent anlegg.

 

Fleksibilitet

Mobilt dampanlegg kan lett flyttes fra sted til sted etter behov. Dette er spesielt nyttig for bedrifter som ofte endrer arbeidssteder eller for prosjekter som krever midlertidige løsninger.

 

Lavere investeringskostnader

Leie av et mobilt dampanlegg er ofte billigere enn å kjøpe et permanent anlegg. Dette kan være gunstig for bedrifter som ikke har råd til å investere i et dyrere anlegg, eller som ønsker å spare på kapitalen.

 

Mindre vedlikeholdskostnader

Mobilt dampanlegg er ofte lettere å vedlikeholde enn permanente anlegg. Dette kan spare bedrifter for tid og penger på vedlikehold.

 

Rask tilgang

Mobilt dampanlegg kan leies på kort varsel, noe som gir bedriften rask tilgang til det de trenger for å fullføre prosjektet.

 

Profesjonell hjelp

Leverandører av mobilt dampanlegg tilbyr ofte teknisk støtte og opplæring, noe som kan være nyttig for bedrifter som ikke har erfaring med å bruke et dampanlegg.

 

Miljøvennlig

Mobilt dampanlegg kan være mer miljøvennlig enn permanente anlegg, siden de ofte bruker biologisk nedbrytbare oljer, og ikke forurenser lokale vann- og luftkilder.

 

Det å leie et mobilt dampanlegg kan derfor være ne god løsning for bedrifter som trenger fleksibilitet, lavere investeringskostnader og mindre vedlikehold. Det gir også deg som kunden fordeler med å ha rask tilgang på profesjonell hjelp til en hver tid, samt at det å leie et anlegg kan gi mer miljøvennlige konsekvenser kontra et parmanant anlegg.

Samlet sett, leie av et mobilt dampanlegg kan være en god løsning for bedrifter som trenger fleksibilitet, lavere investeringskostnader og mindre vedlikehold. Det gir også rask tilgang til profesjonell hjelp og kan være mer miljøvennlig enn permanente anlegg.

 

Energy Rent kan utleie!

Vi i Energy Rent er spesialister på mobile løsninger og utleie av mobile dampanlegg. Vår kompetanse og erfaring, samt tilgangen på en rekke produkter, gjør oss i stand til å levere spesialtilpassede løsninger på ditt behov. Uansett hva du trenger en dampkjeler til hjelper vi deg med levering og oppstart, slik at du kan fokusere på driften.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale!

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Fossilfri Byggeplass

Fossilfri byggeplass

Fossilfri byggeplass – Strengere krav Framtiden er fossilfri byggeplass! Den tradisjonelle byggeplassen benyttet anleggsmaskiner og løsninger for oppvarming som bruker fossile energikilder. Med strengere miljøkrav

Les mer »

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.