Miljøvennlig midlertidig oppvarming av byggeplass

Utleie miljøvennlig byggoppvarming

Type Prosjekt

Utleie av miljøvennlig midlertidig oppvarming av byggeplass og til bygg under oppføring.

Utstyr

Utleie av mobil fyrkjele på 600kW, mobilt tankanlegg og miljøgass

Kort Beskrivelse

Utleie av miljøvennlig midlertidig oppvarming for byggeplasser og bygninger under oppføring

Hovedutstyret i prosjektet inkluderer en mobil fyrkjele med en kapasitet på 600 kW, et mobilt tankanlegg og miljøgass.

Kunden har valgt Energy Rent for å møte deres behov for midlertidig oppvarming av vannbårne systemer. Dette valget bygger på flere viktige faktorer, som inkluderer energieffektivitet, hensyn til miljøet og tidsbesparelser i byggeprosessen.

I prosjektet installerte de en midlertidig undersentral som mottok varmt vann fra den mobile fyrkjelen. Dette varme vannet ble deretter fordelt til ulike kretser. En av kretsene ble brukt til gulvvarme, mens den andre ble brukt til aerotempere. Dette muliggjorde at kunden kunne utføre flere viktige oppgaver samtidig, som for eksempel å fylle gulvvarmesystemet med glykol, teste og lufte de tilhørende pumpene, og opprettholde jevn oppvarming av bygget mens det var under konstruksjon.

Dette prosjektet ikke bare sikrer en effektiv byggeprosess, men fremhever også kundens engasjement for energieffektivitet og miljøbevissthet ved å velge en miljøvennlig oppvarmingsløsning. Energy Rent har levert en skreddersydd løsning som møter kundens behov for pålitelig og bærekraftig oppvarming under byggeprosessen.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Utleie mobil isbane

Utleie av mobil isbane

Type Prosjekt Utleie av mobil isbane Utstyr 450m2 isbane i Stavanger Sentrum Kort Beskrivelse Energy Rent fikk i oppgave å levere komplett midlertidig isbane, inkl.

Les mer »
Byggvarme rehabilitering av skole

Byggvarme rehabilitering av skole

Type Prosjekt Byggvarme rehabilitering av skole Utstyr Mobil varmesentral og mobil airhandler Kort Beskrivelse Byggvarme rehabilitering av skole. Energy Rent leverte miljøvennlig mobil vannbåren varmesentral

Les mer »

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.