KJØLING AV TEKNISK ROM

UTFORDRINGEN

Opprettholde en stabil og kjølig temperatur i et teknisk serverrom for å sikre pålitelig drift av kritisk infrastruktur.

LØSNINGEN

Energy Rent tilbød en skreddersydd kjøleløsning med et 20 kW kjølesystem for å opprettholde de nødvendige temperaturforholdene i serverrommet.

RESULTATET

Kunden kunne trygt operere serverrommet uten risiko for overoppheting eller driftsproblemer. 

 

UTFORDRINGEN

En av våre kunder stod overfor utfordringen med å opprettholde en stabil temperatur i deres tekniske serverrom. Dette var avgjørende for å sikre pålitelig drift av deres kritiske infrastruktur, spesielt med tanke på økende omgivelsestemperaturer og økende serverbelastning.

PROSJEKTFAKTA

LØSNINGEN

Vårt dedikerte team tok utfordringen på alvor og utviklet en skreddersydd kjøleløsning for kunden. Vi installerte et 20 kW kjølesystem som var nøye dimensjonert for å opprettholde den nødvendige kjølingen i serverrommet under ulike driftsforhold.

RESULTATET

Kunden kunne trygt operere serverrommet uten risiko for overoppheting eller driftsproblemer. Vår raske respons og pålitelige løsning bidro til å opprettholde den nødvendige kjølingen gjennom hele prosjektet.

Med vår kjøleløsning på plass, kunne kunden oppnå følgende resultater: Pålitelig drift av teknisk infrastruktur, Redusert risiko for overoppheting og nedetid og optimal temperaturkontroll i serverrommet.

Vår raske respons, skreddersydde løsning og pålitelige utstyr var avgjørende for å oppnå suksess i dette prosjektet. 

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi. 

Usikker på hva du trenger? 

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.  

Energy Rent hjalp oss i en nødsituasjon da vi hadde en alvorlig feil i vårt kjøleanlegg. De leverte en skreddersydd kjøleløsning på under to timer som holdt vårt tekniske serverrom på en stabil temperatur mens reparasjonsarbeidet ble utført. Vi er svært fornøyde med deres profesjonalitet og effektivitet, og vil definitivt kontakte dem igjen ved behov for midlertidig kjøling.

- Produksjonssjef

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.