Isbane på vinterugå 2022

Isbane på Randaberg

Randaberg kommune feirer 100 års jubileum i 2022, og vi har derfor i den anledning satt opp en 10 x 15 meter isbane på torget.

Store fordeler med innebygget skøytebane

Parkeringsplassen i sentrum har fått en 150m2 stor isbane. Isbanen er omringet av et stort telt som rommer hele isbanen, samt ekstra oppholdsplass hvor barn og voksne blant annet kan nyte medbrakt eller varer fra kiosken. En innebygget isbane har skapt mye glede, da dårlig vær ikke har satt noe stoppe for bruken av banen.

Isbanen skaper et sosialt samhold i bygda

Isbanen på Randaberg har trosset alle forventinger. Vi ble også kontaktet uken før nedrigging, for forespørsel om å beholde isbanen en uke lengre enn planlagt, selvfølgelig var vi med på det! I tidsperioden isbanen sto oppe. var det satt opp flere tidspunkter hvor skoler, barnehager og andre grupper kunne booke egen tid på skøytebanen – allerede en uke etter montering, var alle ledige tidspunkter fullbooket!

Skøytebanen i sentrum ble en sosial arena, som store deler av bygda benyttet seg av. Isbanen var stort sett full av glade mennesker, både morgen og kveld. Flere ulike aktiviteter var satt opp for hele perioden, blant annet skøytedisco som ble en stor hit blant de yngste.

 

Støtte for å dekke kostnader

Sparebankstiftelsen støttet kommunen under vinterugå med kostnader for å dekke isbanen. Isbanen ble driftet av ulike idrettsklubber og andre lag og foreninger i bygda. Dette er en fin mulighet vis det ikke er ønskelig at vi skal stå for vedlikehold.

Se video under fra åpningen av vinterugå 2022 og den mobile isbanen

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.