Utleieløsninger for kjøling

Utleieløsninger for kjøling

Utleieløsninger for kjøling

Vi i Energy Rent står klare om du får behov for rask levering av utleieløsninger for kjøling. Til eksempel har vi utleieløsninger til serverrom, kontorlokaler, eller butikker. Som eksperter på mobil kjøling har vi den kompetansen som skal til for å løse ditt problem!

Sommeren står på trappene, og klimaet blir varmere for hver uke. Selv om det kan føles greit på kroppen, er det ikke alt som har like godt av varme. Inne i datarom står det mange servere og maskiner som yter dårligere ved høyere temperaturer – og risikoen for en umiddelbar stans øker betraktelig når de er varme.

På kontoret, på butikken, eller i en restaurant er det heller ikke spesielt komfortabelt å være om det blir for varmt. Man finner naturligvis kjølesystemer på slike steder – men hva gjør man når systemet svikter?

Unngå problemer med kjølingen ved testing

Lite er verre enn for høy varme på serverrommet. Bare en liten økning i temperatur kan forkorte levetiden for datasystemer betraktelig. Går det for langt kan det ende med systemsvikt – og tap av data. Det betyr at det er svært viktig å ha systemer som fungerer, og som er dimensjonert for ditt rom. Vi hjelper deg å teste ditt eller din kundes anlegg!

I 2018 leverte vi en komplett utleieløsning for kjøling til å teste datahallene til Media City Bergen. Media City Bergen huser blant annet NRK og TV2. På den måten kunne de forsikre seg om at systemene fungerte før driftsstart.

Vi har også testet kjøling av ulike forsvarsbygg for det svenske forsvaret, et oppdrag vi er stolte over ha fått tilliten til å gjennomføre.

Energy Rent kan teste de fleste lokaler som krever nedkjøling, enten om det krever små kjøleenheter eller større utleieløsninger for kjøling. Vi har en omfattende produktportefølje, og kan tilpasse dine ønsker og behov.

Vi leverer utleieløsninger for kjøling på kort varsel

Hva gjør man når systemet man har installert svikter, og du plutselig sitter uten kjøling på serverrommet, på kontoret, eller på storkjøkkenet? Energy Rent er spesialister på mobile løsninger, og vi leverer på kort varsel. I 2017 ble vi kontaktet av en bedrift som plutselig manglet kjøling på et stort matlager. På under 2 timer hadde vi levert et komplett kjøleanlegg, og unngikk dermed at et helt lager med mat gikk til spille.

Ved hjelp av lang erfaring, god kompetanse, og et stort utvalg av produkter og utstyr kan vi hjelpe deg på kort varsel, med en rask løsning på ditt problem. Vi hjelper deg å kjøle ned de fleste lokaler – alt fra store datahaller til mindre kontorlokaler.

Midlertidige utleieløsninger for kjøling

Som eksperter på mobile løsninger for nedkjøling gjør dette oss til spesialister til å finne gode utleieløsninger for kjøling. Til eksempel så har et hvert arrangement med mange mennesker visse krav til kontroll på temperatur og luftkvalitet. Faren for ukomfortabel varme og tung luft melder seg raskt. Løsningen: Riktig dimensjonerte utleieløsninger for kjøling.

Vi har erfaring med å sørge for riktig temperatur og luftkvalitet i bryllup, fest, og andre mindre og større eventer. Vår produktportefølje inkluderer løsninger for et hvert scenario, enten om det er inne i leide lokaler eller utendørs i telt.

Å velge Energy Rent for ditt behov garanterer en rask og profesjonell håndtering av ditt problem. Uansett om det er akutte situasjoner med systemsvikt, testing av løsninger, eller planlegging av eventer og arrangementer. Vi har den erfaringen og kompetansen som skal til. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om ditt behov!

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.