Utleie av pumper

Pumpemodul

Utleie av pumper

Å pumpe medier effektivt krever en riktig dimensjonert pumpe, helst spesielt tilpasset situasjonen. Skulle et behov for pumping oppstå, eller om den permanente pumpen er ute av drift, er det viktig å velge riktig midlertidige løsning. Vi i Energy Rent er eksperter på utleie av pumper, og vi har det du trenger!

Mobil Pumpe PU 30
Mobil Pumpe PU 30

Pumper for alle behov

Behovet for utleie av pumpe kan oppstå når som helst, og Energy Rent er klare for å takle de utfordringene du møter. Vi har pumper tilrettelagt for alle mulige medier, for eksempel vann, sjøvann, glykol, olje, syre eller kjemikalier. Uansett hva som må pumpes sørger vi for at jobben kan gjøres raskt og effektivt.

Varmeoverføringsvæske
Varmeoverføringsvæske

Om det oppstår behov for påfylling av væske kan vi stille med komplette pumpesett, både standard (3 m3/t) og med høyere effekt (10 m3/t). Trenger du å fylle større mengder har vi også sirkulasjonspumper. Uansett hvilke behov du møter på har vi det du trenger for mobile pumper.

Vi leverer og monterer utleie pumper

Leier du en mobil pumpe hos Energy Rent trenger du ikke bekymre deg for frakt og montering. Vi leverer alt du trenger til ditt prosjekt, og hjelper deg å sette det opp. Alt vi trenger å vite er hvilken type væske som skal pumpes, i tillegg til temperatur og bruksområde.

Videre må vi også vite dimensjoner og lengde på rørene, samt informasjon om trykkfall i systemet, så kan vi levere en perfekt tilpasset løsning til prosjektet. Vi har for eksempel dimensjoner, og levert utleie av  pumper til IceBreaker sine mobile isbaner.

leie kjøling til isbane
Leie kjøling til isbane

Vi har utleie av fleksible slanger, koblinger og alt nødvendig tilbehør – slik at du ikke trenger å bekymre deg for å skaffe noe som helst. Energy Rent jobber hardt for å levere kvalitet, raskt og effektivt.

Eksperter på mobile utleie pumper

Energy Rent har lang erfaring innen levering og montering av mobilt utstyr, og vi kan garantere best mulig resultat – tilpasset ditt behov. Vi tilrettelegger for hvilke utfordringer som helst, og sørger for den aller beste løsningen for dere. Vår kunnskap legger det beste grunnlaget for en sikker og effektiv mobil pumpe. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale ang utleie av pumper!

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.