Utleie Kjøleaggregat

Utleie Kjøleaggregat

Utleie kjøleaggregat fra Energy Rent

Har du akutt behov for utleie av kjøleaggregat på grunn av en økning i produksjonen? Hva om en uventet krise inntreffer når kjølekompressoren svikter? Ikke bekymre deg. Kjøling er Energy Rent sin spisskompetanse.

En kompressorsvikt er en situasjon mange kan forholde seg til. Hvis uhellet er ute, kan du være trygg på at Energy Rent kan levere mobil kjøling på under 24 timer over hele landet, sammen med kvalifisert personell. I vårt team har vi gassteknikere, dampteknikere og kuldeteknikere klare til å bistå deg som kunde. Med et utleie kjøleaggregat fra Energy Rent kan du være sikker på at hjelpen er der når du trenger den.

 

Utleie av kjøleaggregat for alle behov

Enten du trenger kjøleutstyr for tungindustri, bygg og anlegg, oppdrett eller næringsmiddelindustrien, har vi løsningene. Vi forstår viktigheten av temperaturkontroll, spesielt for de som jobber med prosesser som krever nøyaktig temperaturkontroll. Derfor kan du være trygg på at vi kan levere nøkkelferdige kjøleløsninger på rekordtid.

Våre utleie kjøleaggregater har overvåkingssystemer for driftsparametere, noe som gir ekstra trygghet for deg som kunde. Dette systemet logger temperaturen og sender varsler via tekstmelding, slik at du føler deg 100 prosent trygg.

Vi har også en vaktordning for å sikre at alt fungerer som det skal. Når du velger Energy Rent som din leverandør for utleie av kjøleaggregat, kan du være sikker på at vi vil strekke oss langt for å gi deg en positiv opplevelse.

 

Norges største utvalg av utleie kjøleaggregat

I vår utleieflåte av mobile kjølemaskiner har vi maskiner som spenner fra 7 kW og opp til 500 kW. Hvis dette ikke er tilstrekkelig for dine behov, har vi sentraler der vi kan koble sammen 3 og 3 maskiner for å dekke ethvert behov og sikre sømløs drift.

Vi tilbyr flere løsninger med full redundans og alt nødvendig tilbehør, inkludert ekstra pumper, luftaggregater, lavtemperatur-kveiler, buffertanker, transformatorer, slanger, shunt-systemer og koblinger. Energy Rent AS tar ansvar for hele prosjektet, og du kan være trygg på at vi ikke gir oss før du er helt fornøyd. Som ekte eksperter er vi stolte av hvert oppdrag vi utfører.

 

Spennende Referanser

Vi har også lang erfaring med sesongbasert utleie av kjøleaggregater, spesielt innen landbruket der korrekt lagringstemperatur for avlinger er avgjørende. Visste du forresten at det var Energy Rent som sto for kjølingen på filmsettet til «Snømannen«? Den Hollywood-filmen, basert på Jo Nesbøs roman med samme navn, filmet flere scener på Østlandet.

Enten det er i en nødssituasjon eller for planlagte behov, kan du stole på Energy Rent for utleie av kjøleaggregat. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om dine kjølebehov.

 

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Trykktesting av nitrogen tank

Trykktesting av nitrogen tank

Kunden hadde behov for å utføre en trykktest på deres nitrogen tank og ønsket å oppnå en overflatetemperatur på -40 °C under testen.

Utfordringen bestod i å oppnå og opprettholde denne ekstremt lave temperaturen.

Les mer »
Utleie mobil isbane

Utleie av mobil isbane

Type Prosjekt Utleie av mobil isbane Utstyr 450m2 isbane i Stavanger Sentrum Kort Beskrivelse Energy Rent fikk i oppgave å levere komplett midlertidig isbane, inkl.

Les mer »

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.