Utleie Kjøleaggregat

Utleie Kjøleaggregat

Utleie kjøleaggregat fra Energy Rent

Har du et akutt behov for utleie kjøleaggregat ved en økning i produksjonen? Hva om det oppstår en akutt krise når kjølekompressoren havarerer? Fortvil ikke. Kjøling er Energy Rent sin spisskompetanse.

Havari på kjølekompressoren er noe mange kan relatere seg med. Skulle uhellet være ute er det godt å vite at vi i Energy Rent kan levere mobil kjøling på under 24 timer over hele landet sammen med kvalifisert personell. I staben vår finner du både gasstekniker, damptekniker og kuldetekniker som er klar for å bistå deg som kunde. Med et utleie kjøleaggregat fra Energy Rent kan du være trygg på at du får hjelpen når du trenger det.

Utleie kjøleaggregat for enhver anledning

Trenger du utleie av kjøling til tungindustri, bygg og anlegg, oppdrett eller til næringsmiddelindustrien, så har vi løsningene. Vi vet at temperaturkontroll er viktig. Mange av våre kunder lever av å holde en lav temperatur i prosessen. Da er det betryggende for deg som kunde å vite at vi kan levere nøkkelferdig oppsett av kjøleutstyr på rekordtid.

Våre kjøleaggregat for utleie har overvåkning av driftsparametere, som gir deg som kunde en ekstra sikkerhet. Dette overvåkingssystemet kan loggføre temperaturen og sende varsel via tekstmelding slik at du som kunde føler deg 100 prosent trygg.

Vi har også egen vaktordning for å garantere at ting går som det skal. Når du velger oss i Energy Rent som din leverandør for utleie av kjøleaggregat kan du være sikker på at vi strekker oss til det absolutt ytterste for at du som kunde skal få en fin totalopplevelse.

Norges største utvalg av utleie kjøleaggregat

I vår utleiepark av mobile kjølemaskiner har vi maskiner fra 7 og opptil 500kw, og skulle ikke dette være nok for deg så har vi sentraler hvor vi kan bygge 3 og 3 maskiner sammen for ethvert behov og sømløs drift.

Vi har flere løsninger med komplett redundans og tilbehør som behøves av ekstra pumper, luftaggregat, lavtemperatur coil, buffertanker, trafo, slanger, shunt og koblinger. Energy Rent AS håndterer prosjektet fra start til slutt, og du kan være trygg på at vi ikke gir oss før du er helt fornøyd. Som ekte eksperter legger vi stoltheten vår i alle oppdrag.

Spennende referanser 

Vi har også lang erfaring med sesongbaserte utleie kjøleaggregat. Blant annet i landbruket, hvor mye av grønnsakene som høstes må lagres i riktig temperatur. Visste du forresten at det var vi i Energy Rent som sto for nedkjølingen av filmsettet til «Snømannen». Hollywood-filmen, som er basert på Jo Nesbøs roman med samme tittel, spilte inn flere scener på Østlandet.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Pumpemodul

Utleie av pumper

Utleie av pumper Å pumpe medier effektivt krever en riktig dimensjonert pumpe, helst spesielt tilpasset situasjonen. Skulle et behov for pumping oppstå, eller om den

Les mer »

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.