Utleie Byggvarme

Velg vannbåren varme til byggeplassen

Fremtiden krever energieffektive, utslippsfrie, og sikre løsninger. Vi i Energy Rent leverer systemer for vannbåren varme som oppfyller morgendagens krav, og gir deg et optimalt klima på byggeplassen. Slipp å måtte flytte rundt på varmeanleggene, og fokuser på jobben du skal gjøre - og velg vannbåren varme til byggeplassen.

Ideelt innemiljø

En stor fordel med å benytte seg av vannbåren varme er at systemet ikke tilfører fuktighet i luften, som ofte er en utfordring om du bruker direktefyrte propananlegg eller kokoanlegg. Det gir en jevn temperaturprofil, som sammen med støvfilteret sørger for høy komfort.

Dette sørger for et ideelt innemiljø som er perfekt for sluttførelsen av prosjekter, for eksempel når malingen skal tørke.

Økonomisk drift

Varmtvannsbatteri med omluft og filter sikrer full varmegjenvinning, som gjør vannbåren varme svært økonomisk. Anlegget trenger også mindre strøm enn elektrisk oppvarming for å fungere, og er en energifleksibel oppvarming som sikrer at bygget benytter den mest økonomiske formen for varming.

Vannbåren varme på Greverud Torget

I 2018 leverte vi vannbåren varme til Greverud Torget. I over 1 år sto en enhet med 600 kw plassert i ytterkanten av byggeplassen. Gjennom gulvvarme, midlertidige konvektorer, vifter, og midlertidige rør, sørget vi for tørking og bygging av etasjer på rekordtid!

Systemet regulerer varmen etter behov og klimatiske forhold. Og med én sentral enhet som sikrer drift slipper du å gå rundt å flytte på utstyr hele tiden - og kan derfor fokusere på å jobbe effektivt.

Vannbåren varme på Sola Velodrom

I 2020 leverte vi vannbåren varme pluss to industrielle varmepumper til Velodromen på Sola. Et steg nærmere utslippsfri byggeplass, som selvfølgelig er vårt mål.

Flere og flere byggeplasser krever væskebårent distribusjonssystem for varme, blant annet for å unngå fukt i luften. Dette er for eksempel spesielt viktig ved støpning av betong på vinterstid, der vannbåren varme bidrar til en effektiv og økonomisk herding og uttørking. Ved å gi deg full kontroll over tørkeprosessen legger vi til rette for en sikker, miljøvennlig, og økonomisk utbygging.

Fremtidens løsninger

Energy Rent leverer systemer for varme og tørk med fossilfrie og utslippsfrie løsninger. Vi tar vår del av ansvaret, og streber etter å være en moderne og miljøvennlig bedrift som etterkommer morgendagens krav.

Vannbåren varme gir liten risiko for lekkasjer, og er en effektiv og miljøvennlig form for oppvarming. Med en teknisk sentralisert enhet får du en sikker katalysator for det beste, støvfrie, inneklimaet.

Ta kontakt for å diskutere ditt prosjekt og behov for byggoppvarming.

Åpningstid: 24/7/365
Kontakt meg for mer info
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden