Utleie av mobile varmeanlegg

Utleie av mobile varmeanlegg

Energy Rent AS kan utleie

Utleie av mobile varmeanlegg. Vi  bygger og leier ut komplette mobile fjernvarmeanlegg? Vi kan levere mobile varmeanlegg i Mega Watt klassen! Energy Rent AS har levert blant annet et mobilt fjernvarmeanlegg i forbindelse med en utvidelse av et eksisterende varmeanlegg til en by på Østlandet.

Måten vi løste prosjektet på var å tilby 2stk 1,5MW mobile varmecontainere og 1stk 3MW varmevekslersentral. Alle 3 varmecontainere har integrert mobil fjernovervåkning som sender en SMS hvis anlegget stopper.

Grunnet høyt statisk trykk på i det eksisterende fjernvarmenettet valgte vi å bruke en dedikert varmevekslersentral. I vekslersentralen ble det installert 16bars ekspansjonskar og en kraftig pumpe til å ta hele lasten på 3MW.

Varmeveksleren som ble brukt ble hentet i fra Alfa Laval. Varmeveksler Alfa Laval M15B, er en pakningsvarmeveksler med isolasjonskappe. Varmeveksleren er sertifisert opp til 16bar og er dimensjonert av Energy Rent AS. Vi valgte å kjøre med en temperaturdifferanse mellom det mobile fjernvarmeanlegget og fjernvarmenettet på dT=10k.

Når kunden først trengte mobil fjernvarme så var han glad for at noen kunne utleie av mobile varmeanlegg. Kunden var godt fornøyd med vel gjennomført prosjekt og som kun trengte å «vri om nøkkelen».

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.