Utleie av mobile varmeanlegg

Utleie av mobile varmeanlegg

Energy Rent AS kan utleie

Utleie av mobile varmeanlegg. Vi  bygger og leier ut komplette mobile fjernvarmeanlegg? Vi kan levere mobile varmeanlegg i Mega Watt klassen! Energy Rent AS har levert blant annet et mobilt fjernvarmeanlegg i forbindelse med en utvidelse av et eksisterende varmeanlegg til en by på Østlandet.

Måten vi løste prosjektet på var å tilby 2stk 1,5MW mobile varmecontainere og 1stk 3MW varmevekslersentral. Alle 3 varmecontainere har integrert mobil fjernovervåkning som sender en SMS hvis anlegget stopper.

Grunnet høyt statisk trykk på i det eksisterende fjernvarmenettet valgte vi å bruke en dedikert varmevekslersentral. I vekslersentralen ble det installert 16bars ekspansjonskar og en kraftig pumpe til å ta hele lasten på 3MW.

Vi benyttet en Alfa Laval M15B-pakningsvarmeveksler med isolasjonskappe som var hentet fra Alfa Laval. Denne varmeveksleren har en sertifisering opp til 16 bar og ble dimensjonert av Energy Rent AS. Vi besluttet å opprettholde en temperaturdifferanse på 10 grader Celsius (dT=10K) mellom det mobile fjernvarmeanlegget og fjernvarmenettet.

Når kunden først trengte mobil fjernvarme så var han glad for at noen kunne utleie av mobile varmeanlegg. Kunden var godt fornøyd med vel gjennomført prosjekt og som kun trengte å «vri om nøkkelen».

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.