Utleie av mobil ventilasjon

industriell airconditon, mobil ventilasjon

Effektive Løsninger for Midlertidige Behov

Mobil ventilasjon er avgjørende i en verden der fleksibilitet og tilpasningsevne er nøkkelord. Enten det er for rehabilitering av skolebygg eller beskyttelse av ømfintlig elektronikk i store haller, er behovet for pålitelig mobil ventilasjon stadig økende. Energy Rent er din partner for skreddersydde og effektive mobil ventilasjonsløsninger som sikrer god luftkvalitet uansett hvor du er.

 

Hvorfor leie mobil ventilasjon?

1. Fleksibilitet og Mobilitet

Mobil ventilasjon gir deg den nødvendige fleksibiliteten til å opprettholde god luftkvalitet, uansett sted og situasjon. Enten du arbeider med midlertidige prosjekter, har arrangementer, eller rehabiliterer bygninger, gir mobil ventilasjon deg kontroll over innemiljøet.

 

2. Beskyttelse for Følsomt Utstyr

For prosjekter som involverer ømfintlig elektronikk, er det avgjørende å beskytte utstyret mot potensielle forurensninger og skadelige partikler. Mobil ventilasjon med filtrering sikrer at utstyret forblir i god stand.

 

3. Overholdelse av Forskrifter

I noen bransjer er det strengt regulert å opprettholde visse luftkvalitetsstandarder. Våre mobile ventilasjonsanlegg hjelper deg med å overholde disse forskriftene og sikre trygge arbeidsmiljøer.

 

Case-Studie: Ømfintlig elektronikk i store haller

Vi hadde en utfordrende oppgave foran oss da vi ble bedt om å skape et overtrykk i to store haller som skulle huse ømfintlig elektronikk. Hver hall målte imponerende 50 meter i lengde, 30 meter i bredde og 15 meter i høyde. Vårt svar på utfordringen? Mobile ventilasjonsanlegg fra Energy Rent.

 

Utstyr og Tilpasning:

For dette prosjektet leverte vi to av våre mobile ventilasjonsanlegg, hver med en kapasitet på 10 000 m3/time og integrerte varmepumper med 50 kW kapasitet. Vi spesialbygde også filterkasser for å sikre grundig filtrering av luften, i tråd med kundens spesifikasjoner.

 

Resultater og Kundetilfredshet:

Ved å opprette et overtrykk på 50 pascal i hallene, beskyttet vi den ømfintlige elektronikken fra potensielle skadelige partikler. Vår tilpasning og dedikasjon til prosjektet ble møtt med positiv tilbakemelding fra kunden, som var imponert over våre skreddersydde løsninger.

 

Case-Studie: Skolerehabilitering i Oslo

En skole i Oslo gjennomgikk en omfattende rehabilitering, og midlertidig ventilasjon med integrerte varmepumper var nødvendig for å opprettholde et godt læringsmiljø. Energy Rent ble valgt som leverandør for denne 12 måneders avtalen.

Ventilasjon
Venitlasjon

 

Tilpasning og Driftssikkerhet:

Vi leverte to mobile ventilasjonsanlegg, hver med en kapasitet på 10 000 m3/time og 50 kW integrerte varmepumper. Disse enhetene ble tilkoblet skolens permanente ventilasjonsnett for kontinuerlig luftstrøm og filtrering.

 

Resultater og Langsiktig Løsning:

Skolerehabiliteringen ble vellykket gjennomført med god luftkvalitet og komfort for elever og ansatte. Våre mobile ventilasjonsanlegg bidro til å opprettholde et sunt og behagelig innemiljø gjennom hele prosjektet.

 

Velg Energy Rent for mobil ventilasjon

Mobil ventilasjon er nøkkelen til å opprettholde god luftkvalitet og beskytte ømfintlig utstyr i midlertidige situasjoner. Energy Rent tilbyr skreddersydde og pålitelige løsninger som kan tilpasses dine unike behov. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine mobil ventilasjonsbehov.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.