Utleie av mobil varmeveksler til industri

Varmeveksler til testing

En varmeveksler er en mekanisk innretning designet for effektiv varmeoverføring fra et medium til et annet.

Vi har over 10 års erfaring innen utleie av mobil varme, og hjelper med å løse situasjoner hvor det er behov for utleie av mobil varmeveksler til planlagte og uplanlagte hendelser. Slik kan vi hjelpe med å minske skader og problemer eller utskifting av utstyr i hele Norge, på svært kort tid.

 

Industrielle mobile varmevekslere for spesifikke prosesser

Våre utleie mobile varmevekslere tåler temperaturer fra helt ned i -20 grader og opp til + 160 grader. De tåler høyt trykk – opp til 30 bar, og har varmekapasitet på opp til 1000 kW (80/60°C – 70/50°C) og kjølekapasitet på opp til 500 kW (0/5°C – 7/12°C).

I vår utleiepark har vi mobile varmevekslere til flere ulike medier, blant annet til sjøvann, vann, glykol og damp. Våre mobile varmevekslere er fleksible i bruk, enkelte å montere og igangsette og har rask tilkobling via slanger. Varmeveksleren kan både montere innendørs og utendørs. De fleste utleie varmevekslerne er montert på ramme i samme størrelse som en europall a 120 x 80 x 165 cm.

 

leie varmevekslere
leie varmevekslere

 

Testing av utstyr med mobile varmevekslere

I forkant av Johan Castbergs ankomst til Norge i starten av 2022 ble vi kontaktet og forespurt om å levere varmevekslere til testing av utstyr på skipet. Vi leverte seks mobile varmevekslere som til sammen overførte en effekt på 4600 kW.

 

Spesialister i ryggen

Uansett årsak, enten det er kapasitetsproblemer, omstillingsprosesser, nødstilfeller eller årstidsavhengig behov – vil våre erfarne spesialister støtte og hjelpe dere gjennom hele prosessen, fra start til slutt, for å finne den beste løsningen.

 

Planlagt vedlikehold – lei mobil varmeveksler hos oss!

Om egne varmevekslere må tas ut av drift, enten for testing, rengjøring eller vedlikehold, har vi mobile varmevekslere som kan erstatte eget utstyr i mellomtiden, slik at driften ikke behøver å stoppe. Vi kan integrere vårt utstyr i eksisterende anlegg, uten betydelige forstyrrelser.

 

Kjemisk rens av varmeveksler

Kunden tok kontakt med oss da de opplevde en reduksjon i varmeoverføringen i varmeopptaket av sine varmevekslere. Vi utførte en kjemisk rens av to store sjøvannsvarmevekslere. Vi brukte et mobilt CIP utsyr med 22 kW varmekassett og 170 liter i minuttet pumpe, en tank på 215 liter og nødvendige kjemikalier for å utføre den kjemiske rensen av varmevekslerne.

Kjemisk rens av varmeveksler
Kjemisk rens av varmeveksler

 

Tilgjengelig 24/7

Vi er tilgjengelig til alle døgnets tider, og hjelper dere med forutsette og uforutsette hendelser. Våre spesialister vil hjelpe dere gjennom hele prosessen, og finne beste løsning for deres situasjon. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale for utleie mobil varmeveksler etter deres behov.

 

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.