Utleie av fossilfri oppvarming til din byggeplass

Utleie fossilfri oppvarming til byggeplassen

Utleie av fossilfri oppvarming

Den norske regjeringen ønsker fossilfrie løsninger til byggeplasser over hele landet innen 2025. Videre har miljødirektoratet kartlagt bruken av fossil varme kommer frem til at Bensin, diesel, fyringsolje og gass skal fases ut i årene som kommer. I rapporten nevner de at varmeaggregater som bruker fossil diesel kan byttes med varme fra elektrisitet eller fjernvarme.

Derfor har vi i Energy Rent fokus på å levere løsninger for fossilfri oppvarming. Vi har utleie av fossilfri oppvarming til din byggeplass. Har du et stort prosjekt på gang? Ikke nøl med å kontakte oss om fossilfrie løsninger i selve byggeprosessen. Vi i Energy Rent har kompetansen og utstyret som står i stil med regjeringens ønsker.

Tørking og tining

Vi leier ut fossilfri varme i mange varianter til din byggeplass. Skulle du trenge oppvarming under selve byggeprosessen, enten det er til tørking eller tining, har vi det du trenger.

I produktporteføljen vår finner du alt fra mobile varmevekslere til luftcoils. Vi kan blant annet leie ut vannbåren varme med bioolje, gass, varmepumpe eller strøm. For oss er ingen prosjekter for små eller for store. Vi har levert flere varmeanlegg i MW-klassen, faktisk over 7,5 MW i ett og samme prosjekt.

Forsvarsbygg

Én av våre referansejobber knyttet til utleie av fossilfri oppvarming til byggeplasser var da vi testet kjøleanlegget for forsvarsbygg i Sverige med bioolje. Vi leverte 1,5 MW varme med komplett leveranse, temperaturstyring og shunt. RME100 biofyringsolje på raps tilfredsstiller kravene for fossilfritt, og det meste av vårt utstyr kan kjøre på denne typen olje.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Byggvarme rehabilitering av skole

Byggvarme rehabilitering av skole

Type Prosjekt Byggvarme rehabilitering av skole Utstyr Mobil varmesentral og mobil airhandler Kort Beskrivelse Byggvarme rehabilitering av skole. Energy Rent leverte miljøvennlig mobil vannbåren varmesentral

Les mer »
Trykktesting av nitrogen tank

Trykktesting av nitrogen tank

Kunden hadde behov for å utføre en trykktest på deres nitrogen tank og ønsket å oppnå en overflatetemperatur på -40 °C under testen.

Utfordringen bestod i å oppnå og opprettholde denne ekstremt lave temperaturen.

Les mer »

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.