Undervarme til kunstgress og fotballbaner

Undervarme kunstgress

Undervarme til kunstgress og fotballbaner!

Energy Rent har mobile fyrkjeler til utleie for undervarme til kunstgress og fotballbaner. Fyrkjelene er miljøvennlige og passer perfekt til oppvarming av undervarme på fullskala fotballbane.

Det er et stort behov for å holde fotballbanene vinteråpne. Vanligvis blir undervarmen brukt til å holde fotballbanen telefri igjennom vinteren, og ikke for å smelte snø. For å fjerne snøen blir det blir brukt snøfres eller lignende.

Energy Rent AS er spesialister i utleie av midlertidige varme og kuldeanlegg. Vi har vært med på flere prosjekter der vi har levert mobile varmesentraler til undervarme av fotballbaner.

Ofte stilles det krav om å levere fossilfrie mobile varmesentraler. Her kan vi levere flere løsning, som f.eks. elektrisk varmesentral, varmesentral drevet av biodiesel eller biogass. Mobile varmesentraler drevet av pellets er også er en mulighet.

Energy Rent er nordisk distributør for Kilfrost, en ledende aktør innen de-icing av fly. Her vil vi kunne levere produkter som hemmer isdannelse på kunstgressbanen.

I tillegg har vi etylen og propylen glykol som ofte er brukt som varmebærer i undervarmen.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Midlertidig kjøling datasenter

Type Prosjekt Midlertidig kjøling datasenter som var «live» Utstyr Luftkjølt isvannsmaskin 100kW Kort Beskrivelse Energy Rent fikk i oppgave å levere komplett midlertidig kjøling til

Les mer »

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.