Riktig temperatur i hallen

Riktig temperatur i hallen

Energy Rent er eksperter på oppvarming, nedkjøling og ventilasjon. Vi sørger for riktig temperatur i hallen. I tillegg til å ha utleie av det beste utstyret på markedet, leverer vi også permanente løsninger til ditt behov. Skal du bygge hall, er vi klare med det du trenger.

Alle typer haller

Vi sørger for riktig temperatur og innemiljø i alt fra idrettshaller til flyhangarer. Med spisskompetanse på varme og kjøling kan du være sikker på at du får det beste produktet hos oss. Størrelse og innhold er ingen hindring, vi har løsninger som kan tilpasses alle formål.

Er du usikker på hvilke behov du har, støtter vårt høyt kvalifiserte personell deg med planlegging og utforming på detaljnivå. Vi hjelper deg hele veien til optimale forhold.

Raske løsninger

Energy Rent har god erfaring med rask levering av nødvendige løsninger. For eksempel ventet en stor aktør i oppdrettsnæringen i 2019 inn store mengder fisk, og varmeanlegget som skulle varme opp vannet fra 2 til 10 grader var ikke klart. Da leverte vi en midlertidig løsning som fikk jobben gjort raskt og enkelt. Ved hjelp av tilpasningsvennlige produkter fikk vi løst problemet på en effektiv måte, og oppdrettsanlegget kunne ta imot fisken som planlagt.

Mobile produkter

Vi er spesialister på mobile utleie produkter. Vi leier ut alt fra mobile varmecontainere med kapasitet opp til 4000 kW – til små og kompakte klimaanlegg.

Det er viktig for oss å kunne tilby et fleksibelt og bredt sortiment, slik at vi kan tilby helt spesifikke og optimale løsninger på hvilket som helst behov innen varme, kjøling og ventilasjon. I tillegg til økonomiske og energieffektive fordeler for deg, er også tilpassede løsninger veien å gå for en grønnere fremtid. Alle produktene i vår portefølje er mulig å utnytte på en miljøvennlig måte, og vi er stolte av å allerede kunne tilpasse oss de miljøhensyn markedet ønsker å ta.

Vår kompetanse til din rådighet

Uansett om du trenger nedkjøling til en lagerhall, oppvarming til en verkstedhall, eller ventilasjon til en fotballhall, leverer vi riktig temperatur i hallen. Vi leverer både permanente og midlertidige produkter, i alle størrelser. Vår brede kompetanse og produktportefølje gjør at vi kan skreddersy løsninger for å tilpasse ditt behov på den mest effektive måten. Energy Rent har kunnskapen og erfaringen som skal til for best mulig resultat. Ta kontakt for å snakke om det du trenger til din hall!

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

leie elektrokjele

Utslippsfri byggeplass

Hva er en utslippsfri byggeplass? Innen 2030 skal all bygge- og anleggsvirksomhet i de største byene i Norge være utslippsfrie. Alle energibehov, fra anleggsmaskiner til

Les mer »
Isbane

Isbane hvor som helst!

Vi leverer nøkkelferdige mobile isbaner med løsninger med garanti for sikker is, helt uten komplikasjoner. Icebreaker er et konsept av Energy Rent AS – en

Les mer »

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.