Kjemisk Rens av Radiatorer

Prosjekt

Kjemisk rens av radiator

Oppgave

Kunde opplevde at han ikke fikk opp varmen i bygget, som følge av magnetitt i radiatorene. Det ble foretatt termografi av radiatorene, både før og etter. Dette avslørte store utfordringer ved varmeoverføringen. Vi bruke 2 dager med kjemisk rengjøring, og flushet hele bygget, inkl. pumpe, gulvvarme, radiatorene samt rørsystemet. Ytelsen ble gjenopprettet og kunde slipper nå å gå med stillongs og lue inne lengre.

Produkt som ble brukt

For like, tilsvarende eller relaterte produkter, se under.

Relaterte artikler

Kjemisk rens av varmeanlegg! Det er mange grunner til å utføre rensing av et varmeanlegg, og to gode er levetid og energi.

Utleie Vannbåren Varme! Vann er fantastisk med tanke på å overføre varme. Vannbåren varme blir mye brukt i alt fra hus, byggingen, til fotballbaner for å neven noe. Visste du at det er mulig å leie varmeanlegg som produserer varmt vann til vannbåren varme?

Velg de rette utleieløsningene - Kjølemaskin! Er uhellet først ute så er det greit å vite at det finnes profesjonelle utleiere av mobilt kjøleustyr. Energy Rent AS har i flere år hjulpet kunder med å tilby de rette utleieløsningene til testing, filmsett, fjernkjøling for å nevne noen områder.

Utleie av pumperPumper er en naturlig og viktig komponent i mange forskjellige systemer hvor væske skal sirkuleres eller transporteres.