Om Energy Rent AS

Forretningsidè

"Energy Rent skal utvikle utleiemarkedet av energi, samt drive salg av tilknyttede produkter og tjenester.

Etablering

Energy Rent AS ble etablert i 2008. Vi er et spesialfirma som retter oss mot mobil energi, og prosjektledelse.

Tjenester

En kombinasjon av stort nettverk og unike produkter gjør at vi kan tilby kundene våre tilpassede løsning på rekordtid.

Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter for utleie som f.eks. gasskjeler, elkjeler, oljekjeler, luftkjølte kjølere, pumpemoduler, varmevekslermoduler for hydraulisk separasjon for å nevne noe. Alt pent bygget i ISO-containere for utmerket mobilitet.

Det vil si at utleiecontainerne er standard mobile moduler for transport med bil, tog og båt samt utstyrt for enkel og hurtig installasjon. Containerne heises raskt på plass, og i løpet av en arbeidsdag kan alt være plassert. For kunden vil dette si rimelige, fleksible og raske kvalitetsløsninger.

Avhengig av kundens ønsker, muligheter og behov, kan den mobile containeren plasseres nær sagt hvor som helst. Plassering kan være på tak, ute i det åpne rom, inne i ett garasjeanlegg, eller som en integrert del av bygget. Ønsket farge på containeren bestemmer kunden.

Leverandører

Energy Rent AS velger kun de beste leverandørene av produkter og tjenester for at du som kunde skal nyte best kvalitet og service. Av den grunn er vi stolte av å presentere følgende partnere;

Kilfrost ltd, et ledende selskap innen termiske væsker, dvs. etylen glykol, propylen glykol og ALV.

Mobil In Time AG, et sveitsisk selskap som spesialiserer seg på mobil energi, og leverer i kjent sveitsisk kvalitet. Her er ingenting lagt til tilfeldighetene. Mobil In Time er en ledende aktør i Europa.

Velkommen til en hyggelig handel hos Energy Rent AS