Nødkjøling – Umiddelbar levering av kjøleutstyr

nødkjøling bondegård

Umiddelbart utstyr, klart for nødkjøling

Gradene på gradestokken stiger gradvis, og vi går mot varmere tider. Lange bukser blir gjerne byttet ut med kortere shorts og kjoler. Blomster i flere farger blomstrer på alle kanter, og friske grønnsaker nytes både rå og grillet. Varmere tider byr på mye flott, men å oppretthold kjølige rom kan være mer krevende enn normalt. Bønner og andre arbeidere som driver med dyrkning, kan blant annet ha utfordringer når ferske grønnsaker, eller blomsterløker skal lagres til rett temperatur. Ved for høye temperaturer under lagring av for eksempel poteter og gulerøtter reduserer holdbarheten på råvarene betraktelig, og risikoen for en umiddelbar stans og behovet for nødkjøling øker.

Det stilles strenge krav til hvordan grønnsaker skal lagres. Gulerøtter som skal langtidslagres, skal ligge på en temperatur på 0 grader. Uten at den lave temperaturen opprettholdes under lagringsprosessen risikeres det at gulerøttene råtner.

Bønner og gartnere som trenger kalde kjølerom for lagring, har naturligvis egne systemer for dette – men hva skjer om utstyret skulle svikte? Eller ikke klarer å yte nok? Eller at utstyret skulle trenge en planlagt drift eller service stans?

Vi i Energy Rent har god erfaring med midlertidig nedkjøling. Energy Rent har i flere prosjekter bidratt til å opprettholde kjølige lagerrom, for å tilfredsstille gradekrav for lagring. Vi har et stort lager med en bred produktkatalog av kjølesystemer for leie og vi står klare for å kunne levere rask nødkjøling, om uhell skulle inntreffe, eller om det skulle trenges nødkjøling til planlagt stans. Vårt personell har høy kompetanse på mobil nedkjøling, og er kompatible til å løse akkurat enhver utfordring med nødkjøling!

Unngå matsvinn med riktig temperatur!

En grønnsaksbonde fra Nærland kontaktet oss når han fikk utfordringer med temperaturen på kjølerommet sitt. Kompressoren i det ene kjølerommet hadde sviktet, og han fikk utfordringer med lagring av flere tonn med gulerøtter. Det hadde også vært et svært bra grønnsaksår og hadde behov for mer lagringsplass.

Vi i Energy Rent leverte en mobil kjøleløsning, slik at grønnsaksbonden Arnt-Egil Nærland slapp å kaste flere tonn med gulerøtter. Rommet vi satte inn mobil nødkjøling ble opprinnelig ikke brukt som kjølerom, og Nærland fikk dermed enda bedre lagringsplass. Kjøleløsningen vi leverte resulterte i at Nærland fikk lagret 150 tonn gulerøtter i riktig temperatur.

Midlertidig nødkjøling levert på kort varsel

Vi har lang erfaring, god kompetanse, og et bredt utvalg av produkter og utstyr, noe som resulterer i at vi kan hjelpe på kort varsel, med en rask løsning tilpasset ditt behov. Vi er spesialister på utleie av nødkjøling, og i 2020 ble vi kontaktet av en bedrift som trengte akutt hjelp når deres komplette kjøleanlegg plutselig stanset. I underkant av to timer leverte vi et komplett kjøleanlegg, og fikk berget at mat på matlageret ikke måtte kastes.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.