MOBIL ISBANE I STAVANGER SENTRUM

UTFORDRINGEN

Stavanger kommune ønsket en isbane i sentrum. Denne skulle være en del av byens juleprogram fra slutten av november og til slutten av mars. 

LØSNINGEN

Energy Rent leverte en mobil isbane på 450 kvadratmeter til Oljemuseet i Stavanger sentrum, som ble hjertet av byens vinteraktiviteter.

RESULTATET

Isbanen ble Stavangers mest livlige vinterarena og skapte uforglemmelige opplevelser for besøkende i hele vintersesongen.

 

UTFORDRINGEN

Stavanger sentrum sto over utfordringen med å skape en morsom og attraktiv arena for lek, morro og samhold i sentrum.

De ønsket en livlig arena som skulle være en sentral del av byens juleprogram fra slutten av november til mars. De ønsket å tilby en populær aktivitet for både unge og gamle, og skape en samlingsplass der venner og familie kunne dele hyggelige opplevelser.

PROSJEKTFAKTA

LØSNINGEN

Vårt team tok utfordringen på alvor og leverte en mobil isbane på 450 kvadratmeter til Oljemuseet i Stavanger sentrum. Vi tok ansvar for design, installasjon og vedlikehold av isbanen. I tillegg tilbydde vi en praktisk løsning for skøyteutleie for de som ikke hadde egne skøyter.

RESULTATET

Resultatet var en mobil isbane som raskt ble hjertet av Stavangers vinteraktiviteter. Isbanen ble en livlig arena som trakk folk i alle aldre. Den skapte uforglemmelige øyeblikk og hyggelige opplevelser for venner og familie gjennom hele juleprogrammet.

Vi er stolte av å ha bidratt til å realisere vår kundes visjon om å skape en levende arena for vinterglede i Stavanger sentrum.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi. 

Usikker på hva du trenger? 

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.  

I helgene er tilbudet veldig populært med flere hundre på skøytebanen daglig. Også i hverdagene er det opp mot flere barn og voksne som boltrer seg på isen.

Forteller skøyteutleier ved skøytebanen i Stavanger sentrum Tindra Arndottir.

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.