Miljøvennlig byggvarme

miljøvennlig byggvarme

Midlertidig byggvarme!

En byggeplass trenger varme, mye varme. Energy Rent leverer løsninger til miljøvennlig byggvarme basert på utslippsfritt og fossilfritt. Fordelene med et slikt system er mange. Alt fra drift, økonomi, arbeidsmiljø, kvalitet og byggetid.

Alternative løsninger

I lang tid har «kokoverk» og elektriske vifteovner dominert byggvarme. Er det ikke på tide å se på alternativer? De etter hvert strenge kravene fra regjeringen gjør at vi få i retningen mot en utslippsfri byggeplass.

Energy Rent har en egen kategori for utleie av fossilfritt og utleie av utslippsfritt.

Drift av midlertidig miljøvennlig byggvarme

En fordel med miljøvennlig byggvarme i form av vannbårent system er ofte at en felles varmesentral gjør at man konsentrere driften over et begrenset område. Fylling av drivstoff f.eks. skjer en plass.

Arbeidsmiljø og byggvarme

Hvis bygget tillater det så kan man bruke gulvvarme under oppføringen av bygget. Da vil inneklimaet bli vesentlig bedre. Grunnen er at man ikke har vifter som virvler opp støv på byggeplassen.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

kjøling teknisk rom

Kjøling av teknisk rom

Type prosjekt Kjøling av teknisk rom Type utstyr Kjølemaskin Kort beskrivelse Vi har nylig fullført installasjonen av et 20 kW kjølesystem for et serverrom hos

Les mer »
korrekt vanntemperatur i oppdrettsanlegg

Kjøling til oppdrettsnæringen

Type Prosjekt Kjøling til oppdrettsnæringen Utstyr Luftkjølt isvannsmaskin på 170kW med fjernovervåkning 4 x 10m 2″ slangesett Kort Beskrivelse Energy Rent ble tilkalt for å levere

Les mer »
leie dampkjele, mobile steam, mobile steamboiler

Leie dampkjel

Energy Rent AS kan utleie! Hos oss kan du leie dampkjel! Dampanlegg er ofte kritiske for driften. Meierier, raffinerier,

Les mer »

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.