Midlertidig varmeoverføring

midlertidig varmeoverføring

Varmeoverføring er selve hjertet av hva vi i Energy Rent driver med. Varmevekslere og midlertidig varmeoverføring har derfor blitt vår spisskompetanse etter mange års erfaring med alt fra salg hos produsent via distributør til utleie og utførelse. Dette kan vi!

Vi har kompetansen

Vi i Energy Rent snur oss raskt rundt om uhellet skulle være ute. Skulle du treng akutt eller midlertidige hjelp med kjøle- eller varmeanlegget ditt, så har vi en god løsning for deg. Vi i Energy Rent står klare til å dimensjonere ditt behov ut ifra vår utleieportefølje, tillegge utstyr som shunt, og gi deg de parameterne du skulle ønske deg.

Vår kompetanse innenfor midlertidig varmeoverføring gir deg som kunde en unik mulighet til å treffe på graden, få akkurat de testforholdene du trenger og sikre deg de mest optimale driftsvilkårene. I vår flåte har vi mobile varmevekslere, vann-til-vann, vann-til-luft, i tillegg til energikildene og tilbehøret du trenger.

Gode referanser

Vi har bistått flere aktører i akutte situasjoner tidligere. Blant annet hos en grønnsaksbonde på Nærland utenfor Nærbø som trengte en midlertidig kjøleløsning for sine grønnsaker. Kompressoren i det ene kjølerommet hadde blitt ødelagt, og flere tonn med gulrøtter manglet skikkelig lagringsplass. Grønnsaksbonden ga oss veldig gode skussmål etter utført oppdrag.

– Takket være Energy Rent fikk vi lagret 150 tonn med gulrøtter i riktig temperatur. Det var en utmerket service, sa han til Jærbladets og Sandnespostens næringsavis i januar 2020.

Oppdrettsindustrien

Vi har kunder i mange ulike næringssegmenter. Blant annet så har vi utført flere oppdrag i fiskeoppdrett-industrien. Her har vi primært bistått med oppvarming og nedkjøling av vannet til settefisk.

For spørsmål om alt fra leveranse, dimensjonering, utleie, tips og råd ta kontakt med oss i dag. Våre dyktige ansatte ser fram til å finne en optimal løsning sammen med deg.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Midlertidig kjøling datasenter

Type Prosjekt Midlertidig kjøling datasenter som var «live» Utstyr Luftkjølt isvannsmaskin 100kW Kort Beskrivelse Energy Rent fikk i oppgave å levere komplett midlertidig kjøling til

Les mer »

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.