Leie varmesentral

vannbåren varme, Mobil varmecontainer

Mobil varmesentral

Vi tilbyr fleksible leiemuligheter for mobile varmesentraler som passer ditt kapasitetsbehov. Våre mobile varmesentraler kan drives av ulike energikilder, inkludert gass, olje, bio-olje, strøm og pellets.

En mobil varmesentral for utleie består hovedsakelig av en ISO container, brenner, kjele, pumpe og styrepanel. Den fungerer som et eksternt fyrrom og kan i noen tilfeller ha en integrert tank for en mer praktisk plassering på stedet. Vi har levert mobile varmesentraler med kapasiteter som spenner fra 50 kW til over 7 MW i enkelte prosjekter.

Hvem kan leie varmesentral? Det er veldig stor spredning med tanke på hva hvem som leier. Det er alt fra fotballklubber (undervarme til gressmatta), sykehus, produksjon og industri til bygg og anleggsbransjen. Felles for alle våre kunder er at de oppdager muligheten for å leie slikt utstyr, selv om mange tidligere ikke visste at dette var en alternativ løsning.

Vi forstår at miljøvennlige løsninger er stadig viktigere for våre kunder. Derfor tilbyr vi også uleie av varmepumper som er et mer energieffektivt og miljøvennlig alternativ. Varmepumper utnytter energien fra omgivelsene for å produsere varme, og de gir betydelige fordeler med lavere energiforbruk og reduserte utslipp. Vårt utvalg av mobile varmepumper kan dekke ulike behov og størrelser, og de gir pålitig og effektiv oppvarming i tråd med dagens miljøkrav. Vi er dedikert til å tilby bærekraftige løsninger som bidrar til å redusere vår påvirkning på miljøet samtidig som vi oppfyller våre kunders behov for varme og komfort.

Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for leie av varmesentral.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.