Leie tørrkjøler for umiddelbar leveranse

tørrkjøler til nedkjøling og frikjøling

Riktig dimensjonering av tørrkjøler

Å effektivt fjerne overskuddsvarme fra kjølesystemer krever en tørrkjøler som er dimensjonert riktig, enten det er leie tørrkjøler eller ikke. Uansett om du har varmepumper, kjølemaskiner, eller tester varme- og kjøleutstyr, må tørrkjøleren være tilpasset de spesifikke forholdene i ditt system. Faktorer som effekt, støy og fysisk plass påvirker hvilken løsning som bør benyttes, og kan by på utfordringer for deg som ikke har ekspertise. Derfor tilbyr vi i Energy Rent vår ekspertise, for å hjelpe deg å gjøre det riktige valget.

Når man skal velge en tørrkjøler er det mange faktorer som er viktige å ta hensyn til. Det finnes mange varianter, og alle har forskjellige fysiske dimensjoner, lydnivåer og effekt. I tillegg må man tenke på blant annet dimensjonerende temperaturer, behov for frikjøling, og nødvendig effekt i ulike årstider. Når man i andre sammenhenger skal velge utstyr opplever man ofte at høyere pris er lik bedre løsning, men tørrkjølere følger andre regler. Derfor er det viktig å vite nøyaktig hva man driver med, eller å søke hjelp fra eksperter.

Energy Rent hjelper deg å dimensjonere nye tørrkjølere, og leverer direkte fra fabrikk. Vi er eksperter på feltet, og kan garantere at vi finner den løsningen som passer dine behov perfekt. Vi selger også reservedeler til vifter, og kan hjelpe deg gjennom hele kjølerens livssyklus.

Vi leier ut til tester og nødssituasjoner 

Trenger du tørrkjøler for test av varmesystemer leverer Energy Rent tilpassede løsninger for best mulig testing av ditt system. Vi leverer også back up-systemer eller nødløsninger, slik at du aldri trenger å bekymre deg om uhellet skulle være ute.

Blant annet har vi levert tørrkjøler for nødløsning og test av systemet til Stavanger Universitetssykehus, og til Justervesenet ved rehabilitering av bygg. I tillegg leverte vi 6 tørrkjølere til IVAR IKS’ avløpsrenseanlegg i 2015.

Energy Rent har god erfaring og den ypperste kunnskapen om tørrkjølere, slik at du er sikret den aller beste løsningen på ditt behov – uansett om det skulle være akutt eller planlagt. Vi leverer industrivifter av kjente merker, for å kunne garantere kvalitet i utstyret.

Rask levering av kvalitet

Energy Rent spesialiserer seg på mobile løsninger og rask levering. Ved å kombinere tilgang på kvalitetsprodukter, lang erfaring og god kunnskap, kan vi garantere den aller beste løsningen for en tørrkjøler som passer ditt behov. Ta kontakt med oss for en prat om leie tørrkjøler.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Pumpemodul

Utleie av pumper

Utleie av pumper Å pumpe medier effektivt krever en riktig dimensjonert pumpe, helst spesielt tilpasset situasjonen. Skulle et behov for pumping oppstå, eller om den

Les mer »

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.