Leie pumper

Leie pumper! 

Pumper er avgjørende komponenter i en rekke systemer som krever sirkulasjon eller transport av væsker. Uavhengig av om det er for å opprettholde riktig temperatur i et HVAC-system, transportere vann i industrianlegg, eller utføre tester og større oppdrag, spiller pumper en sentral rolle.

Vårt utvalg av utleiepumper er spesielt tilpasset behovene innen HVAC (Heating, Ventilation, and Air Conditioning), som er et område der sirkulasjonspumper er uunnværlige. Disse pumpene er konstruert for å effektivt pumpe vann og glykol, og de er designet for å håndtere en rekke oppgaver og utfordringer.

Når du leier pumper fra oss, kan du forvente å motta utstyret på en praktisk og transportabel ramme. De er klare for tilkobling til strømforsyning, og har hurtigkoblinger som gjør rørtilkoblingen enkel og smidig. Vi tilbyr også passende slangesett og skjøtekabler etter behov, slik at du kan komme i gang raskt og effektivt.

For store prosjekter, som fjernvarme- og fjernkjølingsanlegg eller omfattende tester, tilbyr vi containerintegrerte leiepumper. Dette gir en komplett løsning som inkluderer styringssystemer og varmevekslere. Slike oppsett er ideelle for oppdrag som krever omfattende pumpekapasitet og presis kontroll over væskestrømmen.

Uansett prosjektstørrelse eller pumpebehov, er vi her for å hjelpe. Vi tilbyr pålitelige, effektive utleiepumper. Vi har over ti års erfaring innen utleie av varme, kjøling, ventilasjon og damp. Våre teknikere bistår gjerne med å finne riktig løsning for leie pumper for deg.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Pumpemodul

Utleie av pumper

Utleie av pumper Å håndtere effektiv mediebevegelse krever en nøye dimensjonert pumpe, spesielt tilpasset situasjonen. Når behovet for pumping oppstår, eller hvis den permanente pumpen

Les mer »

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.