Leie pumper

Leie pumper! 

Pumper er en naturlig og viktig komponent i mange forskjellige systemer hvor væske skal sirkuleres eller transporteres.

De leie pumpene vi har i vårt sortiment er hovedsakelig for HVAC, altså sirkulasjonspumperUtleiepumpene egner seg til å pumpe vann og glykol.
Våre utleiepumper får du levert på en transportabel ramme, med strømtilkobling, og med hurtigkoblinger på rør siden. Vi kan levere med passende slangesett og skjøtekabel om nødvendig.

Vi kan leie pumper integrert i container sammen med styring og varmeveksler. Dette er perfekt oppsett enten til store oppdrag, som fjernvarme/fjernkjøling og større tester.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Haste kjøling til bygg

Type prosjekt Haste kjøling til bygg Type utstyr 3 stk Kjølemaskin på 2100kW Kort beskrivelse Kundens egen maskin sluttet å fungere, og trengte 1100kW kjøling.

Les mer »
Kjøling av serverrom

Kjøling av serverrom

Type prosjekt Kjøling av serverrom Type utstyr Kjølemaskin Kort beskrivelse Kunden hadde behov for kjøling av eget serverrom i deres produksjonsfabrikk. Vi leverte og fikk

Les mer »

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.