Leie dampkjel

leie dampkjele, mobile steam, mobile steamboiler

Energy Rent AS kan leie!

Hos oss kan du leie dampkjel! Dampanlegg er ofte kritiske for driften. Meierier, raffinerier, sykehus og lignende er helt avhengig av damp. Vi vet at hvor viktig det er å opprettholde driften på dampanlegg 24/7.

Mobil Dampkjel

Hos oss kan du leie komplette dampanlegg av mindre størrelse, eller leie dampkjel som er i den øvre delen av skalaen. Eller kanskje du bare ønsker å leie tilbehør til ditt eksisterende dampanlegg? Vi hjelper deg med å med å finne de rette løsningene. Hos Energy Rent AS står kvalifisert personell som vil kunne støtte deg i alt fra planleggingen til utformingen i detalj. Vi tilbyr oppstart, service og vedlikehold.

Fordeler ved å leie dampkjel fra Energy Rent

  • Dampkjeler fra 400 kg/h til over 16000 kg/h
  • Raskt installert og fleksibel i bruk
  • Vi tilbyr ekspress levering
  • Stort nettverk med solide partnere

Våre dampkjeler er av industriell utførelse og er klar for umiddelbar og selvstendig bruk. Dampkjelene er forsynt med matepumper, lagringstank for matevann og dual brenner, hvilket gjør at man kan fyre med enten olje eller (natur)gass. Vi kan også inkludere eksternt tanksystem og vannbehandlingsanlegg.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Byggvarme rehabilitering av skole

Byggvarme rehabilitering av skole

Type Prosjekt Byggvarme rehabilitering av skole Utstyr Mobil varmesentral og mobil airhandler Kort Beskrivelse Byggvarme rehabilitering av skole. Energy Rent leverte miljøvennlig mobil vannbåren varmesentral

Les mer »
Pumpemodul

Utleie av pumper

Utleie av pumper Å pumpe medier effektivt krever en riktig dimensjonert pumpe, helst spesielt tilpasset situasjonen. Skulle et behov for pumping oppstå, eller om den

Les mer »

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.