Kjøling via tørrkjøler

tørrkjøler

Type Prosjekt

Kjøling via tørrkjøler av Grødaland Biogassanlegg.

Utstyr

6 x tørrkjølere, glykol og en mengde med platevekslere ble brukt.

Kort Beskrivelse

IVAR IKS har under bygging et biogassanlegg for ulike typer slam, matavfall og annet organisk avfall på Grødaland i Hå kommune.  Anlegget er plassert på Grødaland næringsområde like  i nærheten av IVAR sitt  avløpsrenseanlegg og vil bli et av Norges største biogassanlegg når det står ferdig i 2015.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Utleie av mobil varmepumpe

Type Prosjekt Utleie av mobil varmepumpe for kjøling av motorer Utstyr Mobile varmepumper og distribusjonsnett Kort Beskrivelse En industribedrift opplevde for høye temperaturer på elektriske

Les mer »
Byggvarme rehabilitering av skole

Byggvarme rehabilitering av skole

Type Prosjekt Byggvarme rehabilitering av skole Utstyr Mobil varmesentral og mobil airhandler Kort Beskrivelse Byggvarme rehabilitering av skole. Energy Rent leverte miljøvennlig mobil vannbåren varmesentral

Les mer »

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.