Utleie av varme, kjøling og ventilasjon til lager

Vi holder perfekt temperatur på ditt lager

Energy Rent AS er eksperter innen utleie av midlertidige varme, kjøling og ventilasjonssystem.

Vi kan temperatur og hjelper deg med riktig løsninger for raskt og effektivt resultat. Lagring er en stor industri i Norge som mange kanskje ikke tenker over. 

Det lagres at fra kjøtt og fiskeprodukter, til drikkevarer og andre tørr- og lengre holdbarhets varer. Lagervarer krever stabil og korrekt temperatur for å kunne opprettholde kvalitet og holdbarhet. 

Kjøling av distribusjonssenter

Distribusjon er en bærebjelke i det norske samfunn. Fra slike lagrer sendes det ut fisk- og kjøttvarer og ferske drikkevarer, samt andre dagligvareprodukter daglig. 

Energy Rent kan stille med rett utstyr på kort tid for å bistå med å holde temperaturen under kontroll. På den måten kan man holde hjulene i gang og kvaliteten på varene opprettholdes.

 

Kjøling av distribusjonssenter
urett lagring av grønnsakenetleie-mobil-kjoling-gronnsaker

Midlertidig Lagring

Å kunne kontrollere temperaturen er essensielt for et suksessfullt lager. Ved hjelp av Energy Rent er det mulig å sette opp midlertidig lagring for å ta unna sesongbetonte industrier. Med korrekt temperatur kan kundene forlenge sesongen, øke kvaliteten og dermed øke fortjenesten. 

 

Nødkjøling

Vi ble kontaktet av en stor aktør i Norge, da deres kjøleanlegg brøt sammen. På rekordtid satte vi opp et kjøle/fryseanlegg. Kunden ventet store mengder vare som kunne skapt store utfordringer, da kunden hadde ett defekt kjøleanlegg. Vi stilte da med alt fra kjølemaskiner, fancoils, slanger og generator

Leie Kjøleaggregat
Utleie mobil ventilasjon

En av Norges ledende

Energy Rent er an av Norges ledende bedrifter innen midlertidig varme og kjøling. Vi tilbyr løsninger skreddersydd etter ditt behov, og sørger for at temperaturen tilfredsstiller dine ønsker. Vi har lang og bred erfaring med både oppvarming, nedkjøling og ventilasjon.

løsninger for lagring

urett lagring av grønnsakenetleie-mobil-kjoling-gronnsaker
Kjøling | Aktuelt
varmer opp eller kjøler ned dine arrangementer
Kjøling | Aktuelt
Utleie kjøling til lager
Kjøling | Referanser
Utleie Mobil Ventilasjon
Ventilasjon | Aktuelt

Utleieprodukter for lagring

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.