HASTE KJØLING TIL BYGG

UTFORDRINGEN

Kundens eget kjøleanlegg sluttet å fungere. Behov for midlertidig haste kjøling raskt. 

LØSNINGEN

Vi leverte på kort tid 3 stykk kjølemaskiner. 

RESULTATET

Kunden kunne opprettholde ønsket temperatur i bygget.

 

UTFORDRINGEN

Vår kunde stod overfor en presserende utfordring da deres eksisterende kjølemaskin sluttet å fungere. De trengte raskt haste kjøling for å opprettholde kjølingen i bygget sitt, spesielt med tanke på behovet for 1100kW kjøling. Kunden ønsket også en backup-løsning for ekstra trygghet.

PROSJEKTFAKTA

LØSNINGEN

Energy Rent reagerte umiddelbart ved å levere og installere 3 kjølemaskiner, hver på 700kW, som til sammen ga 2100kW kjøling. Dette ga kunden både den nødvendige haste kjølingen og en backup-løsning for å sikre uavbrutt drift.

Vårt dedikerte team responderte raskt på kundens nødsituasjon ved å levere og installere 3 kjølemaskiner, hver på 700kW, som til sammen ga 2100kW kjøling. Dette sikret at bygget fikk den nødvendige kjølingen for å opprettholde komfortable forhold og viktig infrastruktur. Kunden fikk også den ekstra tryggheten ved å ha en backup-løsning tilgjengelig.

RESULTATET

Kunden kunne opprettholde ønsket kjøling i bygget sitt uten avbrudd, og de hadde ekstra sikkerhet i form av en backup-løsning. Vår raske respons og pålitelige utstyr var avgjørende for å oppnå dette resultatet.

Resultatet var at kunden opprettholdt ønsket kjøling i bygget sitt uten avbrudd, selv i en presserende situasjon. De kunne stole på både haste kjølingen og backup-løsningen for å sikre at deres komfort og drift var trygge. Energy Rents raske respons og pålitelige utstyr spilte en avgjørende rolle i å oppnå dette resultatet.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi. 

Usikker på hva du trenger? 

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.  

Energy Rent hjalp oss i en nødsituasjon da vi hadde en alvorlig feil i vårt kjøleanlegg. De leverte en midlertidig kjøleløsning på under to timer. Vi er svært fornøyd med deres profesjonalitet og effektivitet, og vil definitivt kontakte dem igjen ved behov for midlertidig kjøling.

- Produksjonssjef

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.