ERSTATTET KUNDENS KJØLEANLEGG

UTFORDRINGEN

Kundens eget kjøleanlegg sluttet å fungere, noe som medførte en kritisk situasjon som krevde rask handling.

LØSNINGEN

Vi tok umiddelbart grep for å erstatte kundens defekte kjølemaskin med en ny og fungerende kjølemaskin.

RESULTATET

Ved å erstatte kundens defekte kjølemaskin med en ny enhet, kunne vi gjenopprette riktig kjøling og opprettholde driften uten unødvendig nedetid.

 

UTFORDRINGEN

Kundens eget kjøleanlegg sluttet å fungere brått, og dette skapte en alvorlig utfordring. Nedetiden var kritisk, og det var en reell bekymring for at produktkvaliteten kunne bli påvirket. Tidspresset var også betydelig, og rask gjenoppretting var nødvendig for å minimere forstyrrelser.

 

PROSJEKTFAKTA

LØSNINGEN

For å takle disse utfordringene reagerte vi raskt og implementerte en nøye planlagt løsning. Vi erstattet den defekte kjølemaskinen med en skreddersydd enhet som ble installert av våre erfarne teknikere, og alle nødvendige tilpasninger ble utført for å sikre en problemfri integrasjon.

RESULTATET

Resultatene av vår innsats var overbevisende. Nedetiden ble minimalisert, og normal drift kunne raskt gjenopptas. Produktkvaliteten ble opprettholdt, og den økonomiske investeringen i erstatning av kjøleanlegget viste seg å være en kostnadseffektiv løsning sammenlignet med mulige tap og forstyrrelser.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi. 

Usikker på hva du trenger? 

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.  

Energy Rent hjalp oss i en nødsituasjon da vi hadde en alvorlig feil i vårt kjøleanlegg. De leverte en midlertidig kjøleløsning på under to timer som holdt maten kjølig mens reparasjonsarbeidet ble utført. Vi er svært fornøyd med deres profesjonalitet og effektivitet, og vil definitivt kontakte dem igjen ved behov for midlertidig kjøling.

- Produksjonssjef

Send oss epost [email protected] eller bruk kontaktskjema.