Utleie Vannbåren Varme

Utleie Vannbåren Varme! Vann er fantastisk med tanke på å overføre varme. Vannbåren varme blir mye brukt i alt fra hus, byggingen, til fotballbaner for å neven noe. Visste du at det er mulig å leie varmeanlegg som produserer varmt vann til vannbåren varme?

Vannets spesifikke varmekapasitet kombinert med grei viskositetprofil gjør at mange velger å leie vannbåren varme fremfor å bruke en hel røys med mindre enheter. Det være seg byggeplassen, fotballbanen eller til hotellet som mistet fjernvarmen grunnet uforutsette hendelser. Det er mange bruksområder for vannbåren varme. 

Utstyret vi bruker for å produsere varmt vann er alt fra mobile varmepumper, mobile elektriske kjeler, mobile bio-oljekjeler, mobile gass-kjeler eller mobile pelletskjeler. Varmen som blir produsert blir ledet igjennom fleksible slanger i størrelsen DN25 til DN150, alt etter behov.

Fra her kan vi levere mobile varmevekslersentraler hvis funksjon er å skape hydraulisk skille mellom kundeapplikasjon og vårt utstyr, eller via et en radiator med vifte for leveranse av varm luft.

Oppvarming av fotballbaner er noe vi ser en økende tendens til. Her bruker vi mobil varmesentral for produksjon og leveranse av vannbåren varme ut i gressmatta.

Vi har levert 7,5MW vannbåren varme i ett og samme anlegg, og har flere ganger levert mobile varmesentraler i MW klassen. Mulighetene er mange, det samme er løsningene. Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon eller referanser.

Åpningstid: 24/7/365

Relaterte artikler

Energy Rent AS kan utleie! Hos oss kan du leie dampkjel! Dampanlegg er ofte kritiske for driften. Meierier, raffinerier, sykehus og lignende er helt avhengig av damp. Vi vet at hvor viktig det er å opprettholde driften på dampanlegg 24/7. 

Hos Energy Rent AS kan du leie ventilasjonsaggregat! Ren og temperert luft er viktig både for trivsel og produktivitet. Vi leier ut ventilasjonsaggregat hvor du kun trenger å koble til strøm og kanaler. Da har ventilasjonsaggregatet allerede innebygget kjøling og varme.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden