Utleie Kjøleutstyr

Utleie Kjøleutstyr! Vi i Energy Rent har spisskompetanse på kjøling. Enten det er utleie av kjøling til tungindustri, bygg og anlegg, oppdrett eller til næringsmiddelindustrien så har vi løsningene. 

Kjøleutstyr til mange forskjellige oppgaver

Vi i Energy Rent vet at temperaturkontroll er viktig. Mange av våre kunder lever av å holde en lav temperatur i prosessen. Da er det greit å vite av vi kan levere nøkkelferdig kjøleutstyr på rekord tid. 

På referanselisten vår finner du blant annet:

- Utleie kjøleutstyr til matvareindustrien

- Utleie kjøleutstyr til filmsettet til Hollywood filmen "Snømannen"

- Utleie kjøleutstyr til sykehus

- Utleie kjøleutstyr til oppdrettsnæringen

- Utleie kritisk kjøleutstyr til IT sektoren

Våre kjøleanlegg har overvåkning av driftsparametre, som en ekstra sikkerhet for deg. Her kan vi kan logge temperaturen, samt sende alarmer via sms slik at du kan være trygg.

Vi har mobilt kjøleutstyr for kjøl og frys med lavtemperatur coil. Vi bruker ofte shuntventiler for å sikre at temperaturen ut til deg er så nøyaktig som mulig.

Når du velger Energy Rent som din leverandør for midlertidig kjøling kan du være sikker på at vi strekker oss til det ytterste for at du som kunde skal få en fin totalopplevelse.

Visste du forresten av vi leier ut alt av kjøleutstyr til isbanene for IceBreaker?

Åpningstid: 24/7/365

Relaterte artikler

Utleie av kjøling! Enten du ønsker å leie små kjøleenheter, leie større kjøleanlegg eller tilbehør til ditt eksisterenede kjøleanlegg, så kan vi være behjelpelige med å finne de rette løsningene. Vi produserer i henhold til dine ønsker og krav. Energy Rent AS tilbyr mobile leieløsninger og har et omfattende utvalg. 

Utleie Ventilasjon! Enten du trenger å kjøle ned eller varme opp f.eks. bygg under oppføring, ved rehabilitering, et kontorlandskap, eller midlertidige løsninger, vi har den nødvendige kompetansen og utstyret du trenger.

Alfa Nordic, har gjennom vår partner Energy Rent AS, nylig levert 18 stk AlfaBlue tørrkjølere til Lyse-konsernet, en av de store nasjonale aktører innen fornybar energi.

Velg de rette utleieløsningene - Kjølemaskin! Er uhellet først ute så er det greit å vite at det finnes profesjonelle utleiere av mobilt kjøleustyr. Energy Rent AS har i flere år hjulpet kunder med å tilby de rette utleieløsningene til testing, filmsett, fjernkjøling for å nevne noen områder.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden