Utleie av Generator

Vi har generator for utleie. Utleie generator er selve hjertet i prosessen. Det er generatoren som leverer strøm til kjølemaskinen, pumpene, og resten av tilbehøret som går på strøm. 

Energy Rent er lidenskapelig opptatt av å kunne tilby de beste utleieløsningene. I de fleste tilfellene så har kundene strøm nok til å kunne drive en utleie løsning der enten en kjølemaskin eller varmepumpe inngår.

Men noen ganger går det ikke å bruke egen strømkilde. Det kan være mange grunner til det, som f.eks. oppgradering av prosessanlegget, eller at kjølebehovet øker spontant. Dette kan skje hvor vi har en økning i ordreinngangen som ikke var planlagt, eller en utvidelse av bygget som ikke gikk helt som planlagt. Dette er ganske vanlige grunner til å leie generator.

Andre gode grunner er f.eks. ved eventer, konserter eller ved filminnspilling. Dette er ofte temporære plasser hvor man trenger mye strøm til å drive lyd og lys. 

Et godt eksempel hvor utleie av generator fant sted, var da Energy Rent AS vant en stor leveranse av midlertidig kjøling til et filmprosjekt. Filmen jeg referer til er "Snømannen" av Jo Nesbø. På filmsettet var det ikke nok strøm til å kunne drive de 4 x 250kW kjølemaskinene med tilbehør. Alt utstyr ble levert som avtalt og jobben ble utført til kundens største tilfredsstillelse.

Åpningstid: 24/7/365

Relaterte artikler

Utleie av kjøling! Enten du ønsker å leie små kjøleenheter, leie større kjøleanlegg eller tilbehør til ditt eksisterenede kjøleanlegg, så kan vi være behjelpelige med å finne de rette løsningene. Vi produserer i henhold til dine ønsker og krav. Energy Rent AS tilbyr mobile leieløsninger og har et omfattende utvalg. 

Hos oss kan du leie varmepumper! Energi og miljø er to viktige drivere for å velge varmepumpe til ditt prosjekt. Vi leier ut primært varmepumper av typen luft-til-vann, men kan levere andre typer alt etter behov. 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden