Utleie Ventilasjonsaggregat

Hos Energy Rent AS kan du leie ventilasjonsaggregat! Ren og temperert luft er viktig både for trivsel og produktivitet. Vi leier ut ventilasjonsaggregat hvor du kun trenger å koble til strøm og kanaler. Da har ventilasjonsaggregatet allerede innebygget kjøling og varme.

Det som er viktig å tenke på når du skal leie ventilasjonsaggregat er å vite hva du trenger av luftmengde og om du trenger integrert varme og kjøling. Plassering er viktig å tenke på, da ventilasjonsaggregatene kan være ganske store.

Energy Rent AS skal tilby de beste løsningene for utleie. Som nevnt ovenfor, så har vi leieløsninger hvor kunden kun trenger å koble til strøm og ventilasjonskanaler, men vi har også løsninger hvor vi leverer ventilasjonsbatteri beregnet for vann. Da må du selv står for selve produksjonen av både kjøling og oppvarming. 

Vi kan også bistå med utleie av varme og kjøling basert på vannbåren varme. Da leverer vi både kjølemaskin og komplett mobil varmesentral med kjele, pumpe, og ekspansjon. Vi kan også levere mobil varmepumpe for utleie. Dette er veldig gunstig og krever ikke så mye installasjon. Da får du en miljøvennlig oppvarming som bonus.

I noen tilfeller leverer vi komplette pakker for temperaturkontroll. Da inngår generator, kjølemaskin eller varmepumpe, slanger, buffertank, sirkulasjonspumpe, glykol og driftsansvar.

Kundegruppene som leier ventilasjon er alt fra hoteller, kjøpesentre, til industri, og bygg & anleggsbransjen.

Åpningstid: 24/7/365

Relaterte artikler

Utleie av kjøling! Enten du ønsker å leie små kjøleenheter, leie større kjøleanlegg eller tilbehør til ditt eksisterenede kjøleanlegg, så kan vi være behjelpelige med å finne de rette løsningene. Vi produserer i henhold til dine ønsker og krav. Energy Rent AS tilbyr mobile leieløsninger og har et omfattende utvalg. 

Hos oss kan du leie varmepumper! Energi og miljø er to viktige drivere for å velge varmepumpe til ditt prosjekt. Vi leier ut primært varmepumper av typen luft-til-vann, men kan levere andre typer alt etter behov. 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden