Utleie av varmesentraler

Utleie av varmesentralerHos oss kan du leie varmesentraler i de aller fleste kapasitetsområder. Vi leverer mobile varmesentraler som er drevet av gass, olje, bio-olje, strøm og pellets. 

En mobil varmesentral for utleie består hovedsaklig av en ISO container, brenner, kjele, pumpe og styrepanel. Egentlig så er en varmesentral for utleie, et eksternt fyrrom. I noen tilfeller også med integrert tank for en smidigere plassering på plassen. Vi har levert mobile varmesentraler fra 50kW og opp til over 7MW i ett prosjekt. 

Hvem leier mobile varmesentraler? Det er veldig stor spredning med tanke på hva hvem som leier. Det er alt fra fotballklubber (oppvarming av gressmatta), sykehus, produksjon og industri til fjernvarmeselskaper. Felles for dem alle er at de vet det det går an å leie slikt utstyr. Vi blir stadig møtt av kunder som er forundret og overasket av at de faktisk har valget mellom å eie og leie.

De senere årene så kan vi skimte at flere og flere etterspør miljøvennlige alternativer. Da kan det være greit å vite at vi driver med uleier av varmepumper også.

 

Åpningstid: 24/7/365

Relaterte artikler

Med mobil varmesentral fra Energy Rent AS har man mange muligheter. Man kan sende varmt vann til gulvet, produsere varmt vann til radiatorene, og på samme tid produsere varmt tappevann.

Energy Rent AS kan utleie! Hos oss kan du leie dampkjel! Dampanlegg er ofte kritiske for driften. Meierier, raffinerier, sykehus og lignende er helt avhengig av damp. Vi vet at hvor viktig det er å opprettholde driften på dampanlegg 24/7. 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden