Utleie av Varmepumper

Hos oss kan du leie varmepumper! Energi og miljø er to viktige drivere for å velge varmepumpe til ditt prosjekt. Vi leier ut primært varmepumper av typen luft-til-vann, men kan levere andre typer alt etter behov. 

Utleie av Varmepumper

En varmepumpe kan anvendes til flere forskjellige formål. Det være seg oppvarming av kontorbygg, lagerhaller, eller oppvarming av råbygg, prosessanlegg etc. En av de virkelig store fordelene ved å leie varmepumpe over f.eks tradisjonell oljekjel er lavere driftskostnader samt at miljøgevinten er formidabel. Energy Rent AS står klar med kvalifisert personell som vil kunne støtte deg i alt fra planleggingen til utformingen i detalj. Vi tilbyr oppstart, service og vedlikehold. 

Fordeler ved å leie varmepumpe fra Energy Rent

  • Varmepumper fra 50kW til over 250kW
  • Raskt installert og fleksibel i bruk
  • Vi tilbyr ekspress levering
  • Stort nettverk med solide partnere

De varmepumpene vi leier ut er av industriell utførelse og er klar for umiddelbar og selvstendig bruk. Vi kan levere tanker, pumper, generator også.

Åpningstid: 24/7/365

Relaterte artikler

Utleie av kjøling! Enten du ønsker å leie små kjøleenheter, leie større kjøleanlegg eller tilbehør til ditt eksisterenede kjøleanlegg, så kan vi være behjelpelige med å finne de rette løsningene. Vi produserer i henhold til dine ønsker og krav. Energy Rent AS tilbyr mobile leieløsninger og har et omfattende utvalg. 

Med mobil varmesentral fra Energy Rent AS har man mange muligheter. Man kan sende varmt vann til gulvet, produsere varmt vann til radiatorene, og på samme tid produsere varmt tappevann.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden