Utleie av Varmecontainer

Utleie av Varmecontainer! Vi har varmecontainere for utleie i mange forskjellige kapasiteter og med mange forskjellige fyringskilder. 

En varmecontainer er en mobil varmesentral som produserer vannbåren varme. I en varmecontainer finner man en fyrkjele, pumpe og ventiler for å nevne noe.

Fyrkjelen kan enten bli drevet av gass, olje, pellets eller strøm, alt etter ønske. Bio-olje er skuddet for tiden og vi kan selvfølgelig levere varmecontainere som bruker dette som energikilde.

Varmecontainerens bruksområde er mange ettersom man produserer varmt vann. Temperaturområdet man produserer det varme vannet på gjør at man kan bruke den til å varme opp alt fra hoteller, byggeplasser, fotballbaner for å nevne noen områder.

Varmecontainere blir ofte brukt i bygg og anleggsbransjen for å tørke råbygg og for å gi arbeiderne varme under arbeidsdagen i vinterhalvåret. Man bruker også varmecontainere som mobile fjernvarmesentraler under revisjonstans eller ved uforutsette hendelser.

Fjernvarmeselskapene har gjerne tøffere krav enn bygg og anleggsbransjen, vi tenker da på temperaturområde og trykklasser. 

Sammen med varmecontaineren kan vi leie ut mobile tanker, fleksible rør, og drivstoff. Vi kan tilby å levere komplette varmecontainerløsninger for utleie, fra A til Å, inkl. driftsansvaret og overvåkning.

Åpningstid: 24/7/365

Relaterte artikler

Energy Rent AS kan utleie! Hos oss kan du leie dampkjel! Dampanlegg er ofte kritiske for driften. Meierier, raffinerier, sykehus og lignende er helt avhengig av damp. Vi vet at hvor viktig det er å opprettholde driften på dampanlegg 24/7. 

Utleie av varmesentralerHos oss kan du leie varmesentraler i de aller fleste kapasitetsområder. Vi leverer mobile varmesentraler som er drevet av gass, olje, bio-olje, strøm og pellets. 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden