Utleie av Pumper

Utleie av pumperPumper er en naturlig og viktig komponent i mange forskjellige systemer hvor væske skal sirkuleres eller transporteres.

De utleie pumpene vi har i vårt sortiment er hovedsaklig for HVAC, altså sirkulasjonspumper. Utleiepumpene egner seg til å pumpe vann og glykol.

Våre utleiepumper får du levert på en transportabel ramme, med strømtilkobling, og med hurtigkoblinger på rør siden. Vi kan levere med passende slangesett og skjøtekabel om nødvendig.

Vi kan levere pumper integrert i container sammen med styring og varmeveksler. Dette er perfekt oppsett enten til store oppdrag, som fjernvarme/fjernkjøling og større tester.

Åpningstid: 24/7/365

Relaterte artikler

Utleie av kjøling! Enten du ønsker å leie små kjøleenheter, leie større kjøleanlegg eller tilbehør til ditt eksisterenede kjøleanlegg, så kan vi være behjelpelige med å finne de rette løsningene. Vi produserer i henhold til dine ønsker og krav. Energy Rent AS tilbyr mobile leieløsninger og har et omfattende utvalg. 

Hos oss kan du leie varmepumper! Energi og miljø er to viktige drivere for å velge varmepumpe til ditt prosjekt. Vi leier ut primært varmepumper av typen luft-til-vann, men kan levere andre typer alt etter behov. 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden