Raske løsninger for nedkjøling

Raske løsninger for nedkjøling

Sommeren står på trappene, og klimaet blir varmere for hver uke. Selv om det kan føles greit på kroppen, er det ikke alt som har like godt av varme. Inne i datarom står det mange servere og maskiner som yter dårligere ved høyere temperaturer - og risikoen for en umiddelbar stans øker betraktelig når de er varme.

På kontoret, på butikken, eller i en restaurant er det heller ikke spesielt komfortabelt å være om det blir for varmt. Man finner naturligvis kjølesystemer på slike steder - men hva gjør man når systemet svikter?

Vi i Energy Rent står klare om du får behov for rask levering av kjølesystemer til for eksempel serverrom, kontorlokaler, eller butikker. Som eksperter på mobil kjøling har vi den kompetansen som skal til for å løse ditt problem!

Unngå problemer med riktig testing

Lite er verre enn for høy varme på serverrommet. Bare en liten økning i temperatur kan forkorte levetiden for datasystemer betraktelig; går det for langt kan det ende med systemsvikt - og tap av data. Det betyr at det er svært viktig å ha systemer som fungerer, og som er dimensjonert for ditt rom. Vi hjelper deg å teste ditt eller din kundes anlegg!

I 2018 leverte vi et komplett mobilt kjøleanlegg for å teste datahallene til Media City Bergen, som blant andre huser NRK og TV2, slik at de kunne forsikre seg om at systemene fungerte før driftstart. 

Vi har også testet kjøling av ulike forsvarsbygg for det svenske forsvaret, et oppdrag vi er stolte over ha fått tilliten til å gjennomføre.

Energy Rent kan teste de fleste lokaler som krever nedkjøling, enten om det krever små kjøleenheter eller større anlegg. Vi har en omfattende produktportefølje, og kan tilpasse dine ønsker og behov.

Vi leverer på kort varsel

Hva gjør man når systemet man har installert svikter, og du plutselig sitter uten kjøling på serverrommet, på kontoret, eller på storkjøkkenet? Energy Rent er spesialister på mobile løsninger, og vi leverer på kort varsel. I 2017 ble vi kontaktet av en bedrift som plutselig manglet kjøling på et stort matlager. På under 2 timer hadde vi levert et komplett kjøleanlegg, og unngikk dermed at et helt lager med mat gikk til spille.

Ved hjelp av lang erfaring, god kompetanse, og et stort utvalg av produkter og utstyr kan vi hjelpe deg på kort varsel, med en rask løsning på ditt problem. Vi hjelper deg å kjøle ned de fleste lokaler - alt fra store datahaller til mindre kontorlokaler.

Midlertidig nedkjøling

Å være eksperter på mobile løsninger for nedkjøling gjør oss til spesialister innen arrangementer og eventer. Et hvert arrangement med mange mennesker medfører visse krav til kontroll på temperatur og luftkvalitet for optimal komfort, da faren for ukomfortabel varme og tung luft raskt melder seg. Løsningen: Riktig dimensjonerte kjølesystemer som fungerer.

Vi har erfaring med å sørge for riktig temperatur og luftkvalitet i bryllup, fest, og andre mindre og større eventer. Vår produktportefølje inkluderer løsninger for et hvert scenario, enten om det er inne i leide lokaler eller utendørs i telt.

Å velge Energy Rent for ditt behov garanterer en rask og profesjonell håndtering av ditt problem. Uansett om det er akutte situasjoner med systemsvikt, testing av løsninger, eller planlegging av eventer og arrangementer, har vi den erfaringen og kompetansen som skal til. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om ditt behov!

Åpningstid: 24/7/365

Relaterte artikler

Midlertidig Kjøling av Datasenter! I dagens moderne samfunn er det vanskelig å tenke seg en dag uten å "være på nett". For dere som eier, drifter eller leier datakraft vet at kjøling er viktig. Svikt på kjølesystemene vil kunne sette ut hele eller deler av datasenteret.

 

Enten det er 5kW eller flere 1000kW, så har Energy Rent løsningene. 

Utleie Kjøleutstyr! Vi i Energy Rent har spisskompetanse på kjøling. Enten det er utleie av kjøling til tungindustri, bygg og anlegg, oppdrett eller til næringsmiddelindustrien så har vi løsningene. 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden