Mobile varmeanlegg

Har du behov for mobile varmeanlegg? Visste du at Energy Rent AS bygger og leier ut mobile fjernvarmeanlegg? Vi kan levere mobile varmeanlegg i Mega Watt klassen!

Energy Rent AS har levert blant annet et mobilt fjernvarmeanlegg i forbindelse med en utvidelse av et eksisterende varmeanlegg til en by på Østlandet. 

Måten vi løste prosjektet på var å tilby 2stk 1,5MW mobile varmecontainere og 1stk 3MW varmevekslersentral. Alle 3 varmecontainere har integrert mobil fjernovervåkning som sender en SMS hvis anlegget stopper.

Grunnet høyt statisk trykk på i det eksisterende fjernvarmenettet valgte vi å bruke en dedikert varmevekslersentral.

I vekslersentralen ble det installert 16bars ekspansjonskar og en kraftig pumpe til å ta hele lasten på 3MW.

Varmeveksleren som ble brukt ble hentet i fra vårt eget merke, Alfa Laval. Varmeveksler Alfa Laval M15B, er en pakningsvarmeveksler med isolasjonskappe.

Varmeveksleren er sertifisert opp til 16bar og er dimensjonert av Energy Rent AS. Vi valgte å kjøre med en temperaturdifferanse mellom det mobile fjernvarmeanlegget og fjernvarmenettet på dT=10k.

Kunden var godt fornøyd med vel gjenomført prosjekt og som kun trengte å "vri om nøkkelen".

Åpningstid: 24/7/365

Relaterte artikler

Med mobil varmesentral fra Energy Rent AS har man mange muligheter. Man kan sende varmt vann til gulvet, produsere varmt vann til radiatorene, og på samme tid produsere varmt tappevann.

Enten du ønsker å leie en liten elektrisk byggtørker, en stor diesel byggvarmer eller en gass byggtørker, så kan vi være behjelpelige med å finne de rette løsningene. Vi tilbyr salg eller leie, alt etter ditt behov!

Fukt i underlaget for gulvbelegg kan skape en del problemer, og man vet at betong trenger relativt lang tid for å oppnå tilstrekkelig lavt fuktinnhold, 80% - 85% er ønskelig. For å tørke betonggulv med vannbåren varme er Heatboy-serien fra Energy Rent AS ypperlig.

Energy Rent AS har gjennom sin samarbeidspartner Cramo sikret seg varmeleveranse til Gardermoen terminal prosjektet. Leveransen består av av 3MW fordelt på 2 x 1,5MW mobile fyrkjeler.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden