Mobil Varmesentral - Leie eller kjøpe?

Med mobil varmesentral fra Energy Rent AS har man mange muligheter. Man kan sende varmt vann til gulvet, produsere varmt vann til radiatorene, og på samme tid produsere varmt tappevann.

En mobil varmesentral består av mange komponenter av høy kvalitet. Her finner vi brenner og kjel, integrert sirkulasjonspumpe, ekspansjonstank for å nevne noe. 

Som drivstoff kan man bruke enten gass eller olje, alt etter ønske og behov. Drivstoffstantanken er integrert i den mobile varmesentralen for enkel og rask varmeproduksjon.

Tilkomst, service og vedlikehold er meget enkelt, takkert være luker bak og på sidene.

Innledningsvis ble det nevnt at vi kan hente ut det varme vannet ved flere forskjellige temperaturer, f.eks. 80°C/60°C, 60°C/45°C og/eller 40°C/30°C.

Dette åpner for en mengde forskjellige bruksområder, som f.eks.;

  • Nødoppvarming
  • Forebygging av frostskader
  • Oppvarming av boligfelt / blokk
  • Oppvarming av tappevann til industrielle bygg
  • Backup ved service og vedlikehold på sentralvarmeanlegg

At vår mobil varmesentral er montert på en kraftig tilhenger, hvilket gjør at den kan enkelt flyttes selv i relativt tøft terreng. Man slipper også ekstra kostnader, som f.eks. å leie av mobilkran og fører.

Vi kan levere mobil varmesentral på hjul fra 20kW og opp til 950kW, og mobil varmesentral i container fra 85kW og til over 4000kW.

Åpningstid: 24/7/365

Relaterte artikler

Har du behov for mobile varmeanlegg? Visste du at Energy Rent AS bygger og leier ut mobile fjernvarmeanlegg? Vi kan levere mobile varmeanlegg i Mega Watt klassen!

Enten du ønsker å leie en liten elektrisk byggtørker, en stor diesel byggvarmer eller en gass byggtørker, så kan vi være behjelpelige med å finne de rette løsningene. Vi tilbyr salg eller leie, alt etter ditt behov!

Fukt i underlaget for gulvbelegg kan skape en del problemer, og man vet at betong trenger relativt lang tid for å oppnå tilstrekkelig lavt fuktinnhold, 80% - 85% er ønskelig. For å tørke betonggulv med vannbåren varme er Heatboy-serien fra Energy Rent AS ypperlig.

Energy Rent AS har gjennom sin samarbeidspartner Cramo sikret seg varmeleveransen til Gardermoen Pir Nord prosjektet. Leveransen består av av 4,5MW fordelt på 3 x 1,5MW mobile fyrkjeler. 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden