Midlertidig Vannbåren Byggvarme

Midlertidig Vannbåren Byggoppvarme! En byggeplass trenger varme, mye varme. Energy Rent leverer løsninger basert på vannbåren varme. Fordelene med et slikt system er mange. Alt fra drift, økonomi, arbeidsmiljø, kvalitet og byggetid.

Alternative løsninger for byggoppvarme

I lang tid har "kokoverk" og elektriske vifteovner dominert byggoppvarming. Er det ikke på tide å se på alternativer? Som nevnt i ingressen så er fordelene ved vannbåren byggoppvarming mange. 

Drift av midlertidig vannbåren byggvarme

En felles varmesentral gjør at man konsentrere driften over et begrenset område. Fylling av drivstoff f.eks. skjer en plass.

Arbeidsmiljø og midlertidig vannbåren byggvarme

Hvis bygget tillater det så kan man bruke gulvvarme under oppføringen av bygget. Da vil inneklimaet bli vesentlig bedre. Grunnen er at man ikke har vifter som virvler opp støv på byggeplassen.

Åpningstid: 24/7/365

Relaterte artikler

Har du behov for mobile varmeanlegg? Visste du at Energy Rent AS bygger og leier ut mobile fjernvarmeanlegg? Vi kan levere mobile varmeanlegg i Mega Watt klassen!

Med mobil varmesentral fra Energy Rent AS har man mange muligheter. Man kan sende varmt vann til gulvet, produsere varmt vann til radiatorene, og på samme tid produsere varmt tappevann.

Hos oss kan du leie varmepumper! Energi og miljø er to viktige drivere for å velge varmepumpe til ditt prosjekt. Vi leier ut primært varmepumper av typen luft-til-vann, men kan levere andre typer alt etter behov. 

Utleie av varmesentralerHos oss kan du leie varmesentraler i de aller fleste kapasitetsområder. Vi leverer mobile varmesentraler som er drevet av gass, olje, bio-olje, strøm og pellets. 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden