Utleie av Dampkjeler

Energy Rent AS kan utleie! Hos oss kan du leie dampkjel! Dampanlegg er ofte kritiske for driften. Meierier, raffinerier, sykehus og lignende er helt avhengig av damp. Vi vet at hvor viktig det er å opprettholde driften på dampanlegg 24/7. 

Mobil Dampkjel

Hos oss kan du leie mindre komplette dampanlegg, til større dampkjeler. Eller kanskje du bare ønsker å leie tilbehør til ditt eksisterende dampanlegg? Vi hjelper deg med å med å finne de rette løsningene. Hos Energy Rent AS står kvalifisert personell som vil kunne støtte deg i alt fra planleggingen til utformingen i detalj. Vi tilbyr oppstart, service og vedlikehold. 

Fordeler ved å leie dampkjel fra Energy Rent

  • Dampkjeler fra 400 kg/h til over 16000 kg/h
  • Raskt installert og fleksibel i bruk
  • Vi tilbyr ekspress levering
  • Stort nettverk med solide partnere

Våre dampkjeler er av industriell utførelse og er klar for umiddelbar og selvstendig bruk. Dampkjelene er forsynt med matepumper, lagringstank for matevann og dual brenner, hvilket gjør at man kan fyre med enten olje eller (natur)gass. Vi kan også inkludere eksternt tanksystem og vannbehandlingsanlegg.

Åpningstid: 24/7/365

Relaterte artikler

Har du behov for mobile varmeanlegg? Visste du at Energy Rent AS bygger og leier ut mobile fjernvarmeanlegg? Vi kan levere mobile varmeanlegg i Mega Watt klassen!

Med mobil varmesentral fra Energy Rent AS har man mange muligheter. Man kan sende varmt vann til gulvet, produsere varmt vann til radiatorene, og på samme tid produsere varmt tappevann.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden