Kjølemaskin? Vi har utstyret til alle anledninger

Har du et midlertidig behov for å lagre noe i kjølige temperaturer? Hva om det oppstår en akutt krise når kjølekompressoren havarerer? Fortvil ikke. Kjøling er Energy Rent sin spisskompetanse.

Havari på kjølekompressoren er noe mange kan relatere seg med. Skulle uhellet være ute er det godt å vite at vi i Energy Rent kan levere mobil kjøling på under 24 timer over hele landet sammen med kvalifisert personell. I staben vår finner du både gasstekniker, damptekniker og kuldetekniker som er klar for å bistå deg som kunde.

Kjøling til enhver anledning

Trenger du utleie av kjøling til tungindustri, bygg og anlegg, oppdrett eller til næringsmiddelindustrien, så har vi løsningene. Vi vet at temperaturkontroll er viktig. Mange av våre kunder lever av å holde en lav temperatur i prosessen. Da er det betryggende for deg som kunde å vite at vi kan levere nøkkelferdig oppsett av kjøleutstyr på rekordtid.

I våre kjøleanlegg har vi overvåkning av driftsparametere, som gir deg som kunde en ekstra sikkerhet. Dette overvåkingssystemet kan loggføre temperaturen og sende varsel via tekstmelding slik at du som kunde føler deg 100 prosent trygg. Vi har også egen vaktordning for å garantere at ting går som det skal. Når du velger oss i Energy Rent som din leverandør for midlertidig kjøling kan du være sikker på at vi strekker oss til det absolutt ytterste for at du som kunde skal få en fin totalopplevelse.

Stort utvalg

I vår utleiepark har vi maskiner fra 7 og opptil 500kw, og skulle ikke dette være nok for deg så har vi sentraler hvor vi kan bygge 3 og 3 maskiner sammen for ethvert behov og sømløs drift. Vi har flere løsninger med komplett redundans og tilbehør som behøvs av ekstra pumper, luftaggregat, lavtemperatur coil, buffertanker, trafo, slanger, shunt og koblinger.

Vi håndterer prosjektet fra start til slutt, og du kan være trygg på at vi ikke gir oss før du er helt fornøyd. Vi legger stoltheten vår i alle oppdrag.

Spennende referanser

Vi har også lang erfaring med sesongbaserte kjøleløsninger. Blant annet i landbruket, hvor mye av grønnsakene som høstes må lagres i riktig temperatur. Visste du forresten at det var vi i Energy Rent som sto for nedkjølingen av filmsettet til «Snømannen». Hollywood-filmen, som er basert på Jo Nesbøs roman med samme tittel, spilte inn flere scener på Østlandet.

Her er et utvalg av våre referanser:

Åpningstid: 24/7/365

Relaterte artikler

Utleie Kjøleutstyr! Vi i Energy Rent har spisskompetanse på kjøling. Enten det er utleie av kjøling til tungindustri, bygg og anlegg, oppdrett eller til næringsmiddelindustrien så har vi løsningene. 

Leie Kjøleaggregat! Kjøleaggregatet er selve hjertet og er en meget viktig komponent. For at kjøleaggregatet skal få en så jevn og stabil drift som mulig, må størrelsen dimensjonerer og tilpasset behovet.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden