Kilfrost K400 - Pneumatisk Frostvæske

Pneumatisk frostvæske Kilfrost K400 får du hos Energy Rent, Nordisk Distributør for Kilfrost. K400 er en frostvæske og et smøremiddel som er utviklet spesielt for å sikre en stabil og sikker drift av pneumatisk utstyr, selv i de tøffeste miljøer. 

Vi i norden er ikke fremed for kaldt vær, en stor utfordring for pneumatisk utstyr. Da er det greit å vite at med K400 pneumatisk frostvæske så vil ditt trykkluftsutstyr ha en bedre og sikrere hverdag.

I kaldt vær vil vannet som er i pneumatisk utstyr kunne fryse, ofte med blokkering luftstrømmen som resultat. Kilfrost K400 er designet for å bli lagt til i luftstrømmen slik at den blander seg med vannet og dermet utsetter frysepunktet.

Dette betyr at vannet ikke vil kunne fryse og at den frie luftstrømmen sørger for full drift. På grunn av K400 sin evne til å blandes med vann, er den ideell for blandt annet vannbrønnboring, da K400 skylles ut av hullet ved første tilstrømning av vann.

Den K400 er ikke en additiv, men et syntetisk smøremiddel. Kilfrost K400 holder en meget høy kvalitet, selv under ekstreme trykk.

Egenskaper som at den absorberer opp til 4 ganger sin egen vekt i vann, er vannløselig, biologisk nedbrytbar, testet på trykk opp til 17 bar, og har frysepunkt på -60C, gjør Kilfrost K400 er en sikker vinner.

Åpningstid: 24/7/365

Relaterte artikler

Utleie av kjøling! Enten du ønsker å leie små kjøleenheter, leie større kjøleanlegg eller tilbehør til ditt eksisterenede kjøleanlegg, så kan vi være behjelpelige med å finne de rette løsningene. Vi produserer i henhold til dine ønsker og krav. Energy Rent AS tilbyr mobile leieløsninger og har et omfattende utvalg. 

Med mobil varmesentral fra Energy Rent AS har man mange muligheter. Man kan sende varmt vann til gulvet, produsere varmt vann til radiatorene, og på samme tid produsere varmt tappevann.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden